De beste fragmenten van nu!

Om je weekend lekker door te komen kunnen je deze 24-karaats topfragmenten checken!

1) Happy GIF day! - NPO3.nl/nieuws
De plaatjes die eindeloos doordraaien bestaan dertig jaar! Yeaaah! Leve de gif. Van een karig vliegtuigje in 1987 is de GIF uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. 

2) Jan is niet meer lekker? - Echt Niet OK
Jan Kooijman kreeg vroeger bakken met fanmail. Maar nu hij wat grijze haartjes begint te krijgen worden de mails schaarser en minder begerig. Ach, het hoort er bij zeggen we dan maar. 

3) Goedkoop raften - Ruben en de Idioten
De dichtstbijzijnde plek waar je kunt raften zijn de woeste bergrivieren van de Ardennen. Of toch niet! In Ruben en de Idioten probeert Klaas op een opblaaskrokodil een snelstromende rivier te trotseren.

4. Hummus verbindt mensen <3 - Hummus! the Movie
Hummus is het favo-voer van het spannendste stukje wereld: het Midden-Oosten. Maar dit wonderlijke kikkererwtengoedje zorgt ervoor dat mensen die anders elkaars vijand zouden zijn, ineens vriendjes worden. Hummus is totally awesome!

5) Tinder do's & dont's - Echt Niet OK
Al sinds de oude Romeinen bestaat de vraag: wat kan ik allemaal zeggen in een Tindergesprek. Het swipen houdt de mensheid al jaren bezig. Kun je zomaar een foto van je klabanus sturen of moet je het bij een bescheiden gebbetje houden?