De best bekeken fragmenten van Jan Rijdt Rond

De laatste Jan Rijdt Rond. Maar wat hebben we kunnen genieten van mooie momenten...en mooie fragmenten!

Vanavond is de laatste uitzending van Jan Rijdt Rond op NPO 3 en dat kunnen we natuurlijk niet stilletjes voorbij laten gaan. Daarom hebben we hieronder de vijf best bekeken Jan Rijdt Rond-fragmenten voor je op een rijtje gezet. Want mooie televisie was het zeker!

Het gezicht van de PVV
Niet iedereen durft uit te komen voor een stem op de PVV. Omdat de vrijheid van meningsuiting in Nederland hoog in het vaandel staat zocht Jan naar trotse stemmers op de PVV.

Jan ontmoet Ellie
Politiewoordvoerster Ellie Lust moest halverwege de serie “Wie is de Mol?” verlaten. Jan bezocht de meest besproken kandidaat op het hoofdbureau in Amsterdam.

Sjoppen in Duitsland met Rapper Sjors
Jan heeft de carrière van Rapper Sjors weer wat extra leven in geblazen. Hij volgde de rapper op de voet en is zelfs met hem gaan winkelen. Voor de laatste mode gaat Sjors naar Duitsland, waar moeder Ruth nog probeert om een dealtje te sluiten.

Francis Bacon, 60 kilo aan liefde!
Het minivarken als huisdier is de laatste tijd enorm in populariteit gegroeid. Jan ging op bezoek bij Kim en haar geliefde varkentje Frans.

Haute friture met snackspert Eke Bosman
Er is een nieuwe snack op de markt: het patatje kaviaar. Jan was daar uiteraard als de kippen bij en schakelde snackprofessional Eke Bosman in voor een test. Hoe smaakt deze haute friture?