De áller laatste First Dates

Bij aflevering Aflevering 8

Van mega veel tatoeages tot moslim en gay zijn. Dit zijn de hoogtepunten van de laatste van dit seizoen.

Tatoeëerder Patrick
Het gesprek van de avond is toch wel de 28-jarige Patrick. Tatoeëerder van beroep. En dat is hem af te zien. Hij zit er helemaal mee onder. En ja dat is best indrukwekkend. Soms lopen mensen gewoon letterlijk met een boog om hem heen. Patrick vindt dat maar onzin. "Mensen moeten mij gewoon leren kennen, dan zien ze de tattoos niet meer." Zijn date Charlotte valt op jongens met een sterke persoonlijkheid. En jongens die echt aanwezig zijn. Dat is al meteen 2-0 voor Patrick. Wordt dit een match..?

De megalenige Indy
Man, man die Indy (19). Méga lenig, wil vooral gewoon gelúkkig zijn, en een jongen die normaal wordt omgeven door drags. Zonde, want dat is helemaal niet zijn type. Hij zoekt juist een echte mán man. Oh en zijn moeder heeft één eis: dat het geen Hollander is. "Want die kunnen niet koken." Zijn date voor vanavond is... Youss! Géén drag én geen Hollander. Wederom een 2-0 start. We gaan lekker!

35-plusser Frank
De breedlachse Frank is op zijn 35e gestopt met tellen. En sindsdien gewoon '35 plus'. Frank houdt wel van pesten, dus zoekt een vrouw die dat wel kan waarderen. We koppelen hem aan de mooie 49-jarige Elène die haar leeftijd wél prijs wil geven. De mooiste quote van de avond komt trouwens van Frank: "Als je tevreden bent word je passief. Als je blij bent dan zeg je altijd 'het kan altijd beter!'"

Het volleybalteam van Frank
Frank houdt niet van vooroordelen. Maar als ze het over kinderen hebben moet hij tóch iets onthullen. Hij heeft er namelijk stiekem "genoeg voor een volleybalteam." En is zelfs al opa! Niet gek dat Elène benieuwd was hoe dat komt. Nou, daar heeft ie dus een snoeihard alibi voor!


First Dates zit erop. Binnenkort openen we weer onze deuren. Tot dan!