De 5 leukste Vleesverlangen vlogs

Alle Vleesverlangen Challenges zijn afgerond door Leonie, Michiel en Akwasi. Dit zijn volgens ons de mooiste 5 vlogs van die uitdagingen.

1. Leonie dag 14 - Knuffelen met een varken
De laatste opdracht van Marijn is eigenlijk een heel leuke: 'ga eens écht in de ogen van een dier kijken'. Knuffelen is toegestaan. Voor Leonie is het een eye-opener en een traanmoment tegelijk.

2. Michiel dag 5 - Een dier uitbenen? Eitje
Michiel blijkt niet alleen een uitstekende DJ te zijn, maar komt ook heel behendig over met een slagersmes. Wanneer hij vakkundig een varken uit staat te benen wordt hem nog nét geen baan aangeboden.

3. Akwasi dag 5 - Akwasi meets darm
Akwasi en Leonie gaan samen langs bij de slager om te zien hoe je van een dood beest stukjes vlees en worst maakt. Maar dat daar ook darmen bij gebruikt worden is nieuws.

4. Akwasi dag 4 - Hamburger van Naresh
Chefkok Naresh Ramdjas is een koning in het bouwen van vega-burgers. Samen met Akwasi maakt hij een burger met o.a. asperges, bloemkool, cheddar en jalapeño. En dat komt hem zelfs op applaus te staan!

5. Leonie dag 7 - Koeientong klaar maken
'Neem eens een keer een incourant stukje vlees op je bord', is de opdracht van dag 7. Leonie waagt zich aan een stukje koe dat de tongen los doet maken. Letterlijk dus.

NPO 3 FOOD
Nog meer honger? Kijk op npo3.nl/FOOD FOOD logo zwart klein


Vleesverlangen, ga nu ook de challenge aan!