07-04

De 10 leukste manieren om je mommy te killen

Tim en Steffen Haars nemen hun moeder Helma mee op wereldreis voor een dodelijke bucketlist. Check welke doodsangsten ze heeft doorstaan...

1. Zwemmen met -25°C
Helma heeft een schurfthekel aan kou, maar daar hebben Tim en Steffen maling aan. In Lapland moet ze in ijskoud water springen.2. Springen in de afgrond
Helma is niet blij als ze hoort dat ze van een brug moet springen. Ze zegt meteen dat ze het niet gaat doen. Of toch wel? Volgens zoon Steffen is het super relaxed.

3. Illegale graffiti spuiten
Tim en Steffen hebben iets niet geheel ongevaarlijks voor hun moeder bedacht: ‘s avonds in Mexico-stad een illegale graffiti zetten. Ze moeten uit handen zien te blijven van de politie.

4. Op je zoons schieten met een taser 
Kan en wil Helma haar bloedeigen zoons pijn doen met een taser? Hoe voelt het om naalden in je rug geschoten te krijgen en te verkrampen?

5. Uit een vliegtuig springen 
De gebroeders Haars nemen hun moeder weer een stapje verder: ze nemen haar mee op ‘s werelds hoogste skydive, van 6 kilometer hoogte en een vrije val van 1,5 minuut. 

6. Schaamteloos flamenco dansen  
Wanneer je in Spanje bent, moet je natuurlijk flamenco dansen. Helma en haar zoons krijgen dansles en geven een schaamteloos optreden midden in Barcelona. 

7. Ziplinen met 80 km per uur
Ziplinen is bijna volledig ongevaarlijk, maar met 70 à 80 kilometer per uur bergafwaarts gaan is best hard. Vooral als je vergeet te remmen... 

8. Een golf koppen met wildwaterraften
Wanneer Helma hoort dat ze gaat wildwaterraften is ze wat negatief met uitspraken als: ‘Ik wil het niet’, ‘Ik vind het helemaal niks’ en ‘Ik word er niet blij van’. Doet ze het toch?

9. Ondersteboven vliegen en een looping maken 
Helma gaat zelf een stuntvliegtuig besturen en dat ziet ze he-le-maal niet zitten. Ze baalt er heftig van dat ze een looping moet maken… 

10. Bungeejumpen van een 40 meter hoge brug
Tim en Steffen hebben weer iets avontuurlijks voor hun moeder bedacht: bungeejumpen van een 40 meter hoge brug. Kan ze de knop omzetten?