Daily Dictator Drop: Alles op 'n rij

Van 2 tot 6 mei kwam dagelijks het nieuwe programma Dictator voorbij. Nu blikken we nog één keer terug met alle uitzendingen op rij!

Aflevering 1:
De zeven deelnemers zijn een dictatuur binnen gestapt, maar hebben geen idee waar ze aan begonnen zijn. Het enige dat ze weten is dat ze €10.000 kunnen winnen. Maar hoe? Gaandeweg komen ze er achter dat het geen gewoon spel is waar ze zich voor hebben opgegeven...

Aflevering 2:
De broeders en zuster worden aan het werk gezet. En als dat niet naar behoeven van de dictator gaat, worden alle deelnemers gestraft. Echter weet alleen Max wat alle deelnemers te wachten staat als het quotum tijdens de werkshift niet wordt gehaald. Tot verbazing van iedereen komt er een nieuwe deelnemer de werkruimte inlopen, ze zegt alleen geen woord.

Aflevering 3:
De kandidaten moeten tijdens het experiment informatie over elkaar geven aan de dictator. Charity en Joy komen in opstand tegen de dictator en eisen beter voedsel. Ze weigeren te werken en dat heeft uiteindelijk consequenties voor alle deelnemers. In de isoleerkamer blijkt een verrassing te zijn.

Aflevering 4:
Er wordt nog steeds gestaakt en Hazjir is het beu dat hij hiervoor ook wordt gestraft. Hij probeert de andere deelnemers aan zijn kant te krijgen om voor een dag te doen wat de dictator wil. De dictator geeft hem een belangrijke onderscheiding maar het is nog onduidelijk wat hier precies tegenover staat.

Aflevering 5:
De deelnemers maken zich op voor de komst van de dictator. Wanneer hij komt weten ze niet, maar hij meldt dat hij zich zal openbaren. Wie de dictator is en hoe het sociale experiment in elkaar zit, blijft tot het laatste moment spannend.