26-10

Cindy O'Bryan

Cindy woont in Enkhuizen en werkt fulltime bij de sociale dienst als inkomensconsulent.

Lange tijd heeft ze in de bijstand gezeten maar door te blijven knokken heeft ze bij diezelfde instantie werk gevonden. Ze geniet van de kleine dingen en leeft erg in het nu. 

Ze heeft afgelopen jaar salsa-les gehad, maar dit was lastig te combineren. Ze hoopt dat ze dit snel weer kan oppakken, want ze is gek op dansen. Cindy is lid van de sportschool waar zij minimaal één keer per week te vinden is. Cindy runt haar gezin al elf jaar in haar eentje en het lijkt haar geweldig om met de kerst een hele grote familie aan de eettafel te hebben. Ze vindt het belangrijk dat er ruimte blijft voor eigen interesses. 

Ze is op zoek naar een man die haar respecteert en trouw is. Het uiterlijk van een man vindt Cindy niet belangrijk, zolang hij er wel verzorgd uit ziet. 

In eerste instantie is Cindy op zoek naar een latrelatie omwille van de kinderen. Cindy is in Turkije met haar oudste zoon Ashray (16). Ashray ziet graag dat z’n moeder een nieuwe vriend krijgt want dan bemoeit ze zich minder met hem. Hij hoopt alleen dat ze tijdens het daten niet heel hard gaat lachen want “Dan schaam ik me kapot”.