• Sites

Chef in je oor

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten.

Chef in je oor

  • 36:44
  • Aflevering
  • 30 jun 2017, 19:40

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt.

Pakketjes van komkommer en koningskrab en een open ravioli van koningskrab en koolrabi met passievrucht-grapefruit emulsie

  • 0
  • Artikel

Chefkok: Erik van Loo van tweesterren restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Uitvoering: Annemieke Schollaardt.

Koningskrab met geprakte Opperdoeser ronde en Hollandaisesaus

  • 0
  • Artikel

Chefkok: Onno Kokmeijer van tweesterren restaurant Ciel Blue in Amsterdam. Uitvoering: Gerard Ekdom.

Chef in je oor

  • 37:30
  • Aflevering
  • 27 jun 2017, 19:40

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt.

Zeeduivel op Oosterse wijze

  • 0
  • Artikel

Chefkok Wessel Ruijmgaart van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam. Uitvoering: Filemon Wesselink.

Zeeduivel T-bone

  • 0
  • Artikel

Chefkok Stefan van Sprang van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Uitvoering: Anne-Marie Jung.

Chef in je oor

  • 39:13
  • Aflevering
  • 26 jun 2017, 19:40

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt.

Macaron met vanille cremeux, frambozen en chocolade

  • 0
  • Artikel

Chef: Remy Duker van Patisserie Remy in Blaricum. Uitvoering: Tess Milne