Chef in je oor

De ingrediënten voor Fred en Frans
  • 0:51

De ingrediënten voor Fred en Frans

Aan de slag met een kalfstong
  • 1:18

Aan de slag met een kalfstong

Citroen raspen
  • 0:40

Citroen raspen

Het winnende gerecht
  • 3:01

Het winnende gerecht

Fred van Leer vs Frans Duijts

  • Aflevering
  • Afl
  • 31 mei 2016, 20:30

In deze aflevering strijdt stylist Fred van Leer onder leiding van chefkok Jaimie van Heije tegen zanger Frans Duijts en chefkok Adrian Zarzo. Waar moeten Fred en Frans mee gaan koken en wat vinden...

Complete afleveringen van
Chef in je oor vind je op NPO Start.

Bekijk meer op NPO Start

Pakketjes van komkommer en koningskrab en een open ravioli van koningskrab en koolrabi met passievrucht-grapefruit emulsie

  • 2:23

Chefkok: Erik van Loo van tweesterren restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Uitvoering: Annemieke Schollaardt.

Koningskrab met geprakte Opperdoeser ronde en Hollandaisesaus

  • 1:57

Chefkok: Onno Kokmeijer van tweesterren restaurant Ciel Blue in Amsterdam. Uitvoering: Gerard Ekdom.

Zeeduivel T-bone

  • 1:44

Chefkok Stefan van Sprang van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Uitvoering: Anne-Marie Jung.

Zeeduivel op Oosterse wijze

  • 1:53

Chefkok Wessel Ruijmgaart van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam. Uitvoering: Filemon Wesselink.

Macaron met vanille cremeux, frambozen en chocolade

  • 1:59

Chef: Remy Duker van Patisserie Remy in Blaricum. Uitvoering: Tess Milne

Zoete hamburger van macarons

  • 2:05

Chefkok: Robert van Beckhoven van Bij Robèrt in Oisterwijk. Uitvoering: Catherine Keyl

Steak tartaar van gebraden ossenhaas met oesteremulsie en gekonfijte aardappel

  • 1:50

Chefkok: Joris Bijdendijk van Restaurant RIJKS in Amsterdam. Uitvoering: Airen Mylene.