• Sites

Chef in je oor

De ingrediënten voor Fred en Frans
  • 0:51

De ingrediënten voor Fred en Frans

Aan de slag met een kalfstong
  • 1:18

Aan de slag met een kalfstong

Een zingende kok
  • 0:55

Een zingende kok

Citroen raspen
  • 0:40

Citroen raspen

Het winnende gerecht
  • 3:01

Het winnende gerecht

Fred van Leer vs Frans Duijts

In deze aflevering strijdt stylist Fred van Leer onder leiding van chefkok Jaimie van Heije tegen zanger Frans Duijts en chefkok Adrian Zarzo. Waar moeten Fred en Frans mee gaan koken en wat vinden...

Gerard Ekdom vs Annemieke Schollaardt

  • 36:44
  • Aflevering
  • 30 jun 2017, 19:40

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt.

Koningskrab met geprakte Opperdoeser ronde en Hollandaisesaus

  • 0
  • Artikel

Chefkok: Onno Kokmeijer van tweesterren restaurant Ciel Blue in Amsterdam. Uitvoering: Gerard Ekdom.

Pakketjes van komkommer en koningskrab en een open ravioli van koningskrab en koolrabi met passievrucht-grapefruit emulsie

  • 0
  • Artikel

Chefkok: Erik van Loo van tweesterren restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Uitvoering: Annemieke Schollaardt.

Filemon Wesselink vs Anne-Marie Jung

  • 37:30
  • Aflevering
  • 27 jun 2017, 19:40

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt.

Zeeduivel T-bone

  • 0
  • Artikel

Chefkok Stefan van Sprang van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Uitvoering: Anne-Marie Jung.

Zeeduivel op Oosterse wijze

  • 0
  • Artikel

Chefkok Wessel Ruijmgaart van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam. Uitvoering: Filemon Wesselink.

Catherine Keyl vs Tess Millne

  • 39:13
  • Aflevering
  • 26 jun 2017, 19:40

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt.

Zoete hamburger van macarons

  • 0
  • Artikel

Chefkok: Robert van Beckhoven van Bij Robèrt in Oisterwijk. Uitvoering: Catherine Keyl