• Sites

Chef in je oor

Even voelen of z’n holletje leeg is
  • 0:55

Even voelen of z’n holletje leeg is

Oeps, waar zijn de pootjes gebleven?
  • 0:46

Oeps, waar zijn de pootjes gebleven?

Oergevoelens komen naar boven bij Rop
  • 0:52

Oergevoelens komen naar boven bij Rop

Gooi die spitskool maar weg
  • 1:00

Gooi die spitskool maar weg

Wat vinden ze er zelf van?
  • 1:03

Wat vinden ze er zelf van?

Het oordeel van de jury
  • 2:06

Het oordeel van de jury

Gerard Ekdom vs Annemieke Schollaardt

  • 36:44
  • Aflevering
  • 30 jun 2017, 19:40

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt.

Koningskrab met geprakte Opperdoeser ronde en Hollandaisesaus

  • 0
  • Artikel

Chefkok: Onno Kokmeijer van tweesterren restaurant Ciel Blue in Amsterdam. Uitvoering: Gerard Ekdom.

Pakketjes van komkommer en koningskrab en een open ravioli van koningskrab en koolrabi met passievrucht-grapefruit emulsie

  • 0
  • Artikel

Chefkok: Erik van Loo van tweesterren restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Uitvoering: Annemieke Schollaardt.

Filemon Wesselink vs Anne-Marie Jung

  • 37:30
  • Aflevering
  • 27 jun 2017, 19:40

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt.

Zeeduivel T-bone

  • 0
  • Artikel

Chefkok Stefan van Sprang van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Uitvoering: Anne-Marie Jung.

Zeeduivel op Oosterse wijze

  • 0
  • Artikel

Chefkok Wessel Ruijmgaart van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam. Uitvoering: Filemon Wesselink.

Catherine Keyl vs Tess Millne

  • 39:13
  • Aflevering
  • 26 jun 2017, 19:40

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt.

Zoete hamburger van macarons

  • 0
  • Artikel

Chefkok: Robert van Beckhoven van Bij Robèrt in Oisterwijk. Uitvoering: Catherine Keyl