• Sites

Chef in je oor

Even voelen of z’n holletje leeg is
  • 0:55

Even voelen of z’n holletje leeg is

Oergevoelens komen naar boven bij Rop
  • 0:52

Oergevoelens komen naar boven bij Rop

Gooi die spitskool maar weg
  • 1:00

Gooi die spitskool maar weg

De laatste minuut gaat in...
  • 0:59

De laatste minuut gaat in...

Wat vinden ze er zelf van?
  • 1:03

Wat vinden ze er zelf van?

Het oordeel van de jury
  • 2:06

Het oordeel van de jury

Gerard Ekdom vs Annemieke Schollaardt

  • 36:44
  • Aflevering
  • 30 jun 2017, 19:40

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt.

Pakketjes van komkommer en koningskrab en een open ravioli van koningskrab en koolrabi met passievrucht-grapefruit emulsie

  • 0
  • Artikel

Chefkok: Erik van Loo van tweesterren restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Uitvoering: Annemieke Schollaardt.

Koningskrab met geprakte Opperdoeser ronde en Hollandaisesaus

  • 0
  • Artikel

Chefkok: Onno Kokmeijer van tweesterren restaurant Ciel Blue in Amsterdam. Uitvoering: Gerard Ekdom.

Filemon Wesselink vs Anne-Marie Jung

  • 37:30
  • Aflevering
  • 27 jun 2017, 19:40

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt.

Zeeduivel T-bone

  • 0
  • Artikel

Chefkok Stefan van Sprang van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Uitvoering: Anne-Marie Jung.

Zeeduivel op Oosterse wijze

  • 0
  • Artikel

Chefkok Wessel Ruijmgaart van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam. Uitvoering: Filemon Wesselink.

Catherine Keyl vs Tess Millne

  • 39:13
  • Aflevering
  • 26 jun 2017, 19:40

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt.

Macaron met vanille cremeux, frambozen en chocolade

  • 0
  • Artikel

Chef: Remy Duker van Patisserie Remy in Blaricum. Uitvoering: Tess Milne