Chef in je oor

Oh, anijs!
  • 0:27

Oh, anijs!

Hoe zijn acteurs?
  • 0:35

Hoe zijn acteurs?

Roué krijgt snijles
  • 0:29

Roué krijgt snijles

Tadaa! Het eindresultaat
  • 28:12

Tadaa! Het eindresultaat

And the winner is...
  • 0:48

And the winner is...

Roue Verveer vs Loek Peters

  • Aflevering
  • Afl
  • 21 jun 2016, 20:10

Acteur Loek Peters gaat samen met chefkok John Kocken de strijd aan met cabaretier Roué Verveer, die in de rug wordt gesteund door chefkok Douwe Verschuur.

Complete afleveringen van
Chef in je oor vind je op NPO Start.

Bekijk meer op NPO Start

Pakketjes van komkommer en koningskrab en een open ravioli van koningskrab en koolrabi met passievrucht-grapefruit emulsie

  • 2:23

Chefkok: Erik van Loo van tweesterren restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Uitvoering: Annemieke Schollaardt.

Koningskrab met geprakte Opperdoeser ronde en Hollandaisesaus

  • 1:57

Chefkok: Onno Kokmeijer van tweesterren restaurant Ciel Blue in Amsterdam. Uitvoering: Gerard Ekdom.

Zeeduivel T-bone

  • 1:44

Chefkok Stefan van Sprang van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Uitvoering: Anne-Marie Jung.

Zeeduivel op Oosterse wijze

  • 1:53

Chefkok Wessel Ruijmgaart van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam. Uitvoering: Filemon Wesselink.

Macaron met vanille cremeux, frambozen en chocolade

  • 1:59

Chef: Remy Duker van Patisserie Remy in Blaricum. Uitvoering: Tess Milne

Zoete hamburger van macarons

  • 2:05

Chefkok: Robert van Beckhoven van Bij Robèrt in Oisterwijk. Uitvoering: Catherine Keyl

Steak tartaar van gebraden ossenhaas met oesteremulsie en gekonfijte aardappel

  • 1:50

Chefkok: Joris Bijdendijk van Restaurant RIJKS in Amsterdam. Uitvoering: Airen Mylene.