Chef in je oor

'We gaan spinsuiker maken.'
  • 1:32

'We gaan spinsuiker maken.'

'Iets meer power Leo, kom.'
  • 0:45

'Iets meer power Leo, kom.'

Soenil, je gaat een beetje snel
  • 0:24

Soenil, je gaat een beetje snel

'Heb je wel eens getourneerd Martijn?'
  • 0:24

'Heb je wel eens getourneerd Martijn?'

'Hup Martijn, die vinger erin!'
  • 0:53

'Hup Martijn, die vinger erin!'

Martijn Krabbe vs Leo Blokhuis

  • Aflevering
  • Afl
  • 12 jul 2016, 20:30

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt. Deze keer met Marti...

Complete afleveringen van
Chef in je oor vind je op NPO Start.

Bekijk meer op NPO Start

Pakketjes van komkommer en koningskrab en een open ravioli van koningskrab en koolrabi met passievrucht-grapefruit emulsie

  • 2:23

Chefkok: Erik van Loo van tweesterren restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Uitvoering: Annemieke Schollaardt.

Koningskrab met geprakte Opperdoeser ronde en Hollandaisesaus

  • 1:57

Chefkok: Onno Kokmeijer van tweesterren restaurant Ciel Blue in Amsterdam. Uitvoering: Gerard Ekdom.

Zeeduivel T-bone

  • 1:44

Chefkok Stefan van Sprang van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Uitvoering: Anne-Marie Jung.

Zeeduivel op Oosterse wijze

  • 1:53

Chefkok Wessel Ruijmgaart van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam. Uitvoering: Filemon Wesselink.

Zoete hamburger van macarons

  • 2:05

Chefkok: Robert van Beckhoven van Bij Robèrt in Oisterwijk. Uitvoering: Catherine Keyl

Macaron met vanille cremeux, frambozen en chocolade

  • 1:59

Chef: Remy Duker van Patisserie Remy in Blaricum. Uitvoering: Tess Milne

Steak tartaar van MRIJ-rund met zacht gekookte kwarteleitjes en Amsterdams tafelzuur

  • 2:09

Chefkok: Erik van Loo van restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Uitvoering: modeontwerper Janice.