• Sites

Chef in je oor

'We gaan spinsuiker maken.'
  • 1:32

'We gaan spinsuiker maken.'

'Iets meer power Leo, kom.'
  • 0:45

'Iets meer power Leo, kom.'

Soenil, je gaat een beetje snel
  • 0:24

Soenil, je gaat een beetje snel

'Heb je wel eens getourneerd Martijn?'
  • 0:24

'Heb je wel eens getourneerd Martijn?'

The battle of Brabant: Eindhoven vs Nuenen.
  • 0:40

The battle of Brabant: Eindhoven vs Nuenen.

Martijn Krabbe vs Leo Blokhuis

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt. Deze keer met Marti...

Gerard Ekdom vs Annemieke Schollaardt

  • 36:44
  • Aflevering
  • 30 jun 2017, 19:40

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt.

Koningskrab met geprakte Opperdoeser ronde en Hollandaisesaus

  • 0
  • Artikel

Chefkok: Onno Kokmeijer van tweesterren restaurant Ciel Blue in Amsterdam. Uitvoering: Gerard Ekdom.

Pakketjes van komkommer en koningskrab en een open ravioli van koningskrab en koolrabi met passievrucht-grapefruit emulsie

  • 0
  • Artikel

Chefkok: Erik van Loo van tweesterren restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Uitvoering: Annemieke Schollaardt.

Filemon Wesselink vs Anne-Marie Jung

  • 37:30
  • Aflevering
  • 27 jun 2017, 19:40

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt.

Zeeduivel op Oosterse wijze

  • 0
  • Artikel

Chefkok Wessel Ruijmgaart van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam. Uitvoering: Filemon Wesselink.

Zeeduivel T-bone

  • 0
  • Artikel

Chefkok Stefan van Sprang van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Uitvoering: Anne-Marie Jung.

Catherine Keyl vs Tess Millne

  • 39:13
  • Aflevering
  • 26 jun 2017, 19:40

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt.

Zoete hamburger van macarons

  • 0
  • Artikel

Chefkok: Robert van Beckhoven van Bij Robèrt in Oisterwijk. Uitvoering: Catherine Keyl