Martijn Krabbe vs Leo Blokhuis
Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt. Deze keer met Marti...
Complete afleveringen van
Chef in je oor vind je op NPO Start.
Koningskrab met geprakte Opperdoeser ronde en Hollandaisesaus
Chefkok: Onno Kokmeijer van tweesterren restaurant Ciel Blue in Amsterdam. Uitvoering: Gerard Ekdom.
Pakketjes van komkommer en koningskrab en een open ravioli van koningskrab en koolrabi met passievrucht-grapefruit emulsie
Chefkok: Erik van Loo van tweesterren restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Uitvoering: Annemieke Schollaardt.
Zeeduivel T-bone
Chefkok Stefan van Sprang van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Uitvoering: Anne-Marie Jung.
Zeeduivel op Oosterse wijze
Chefkok Wessel Ruijmgaart van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam. Uitvoering: Filemon Wesselink.
Zoete hamburger van macarons
Chefkok: Robert van Beckhoven van Bij Robèrt in Oisterwijk. Uitvoering: Catherine Keyl
Macaron met vanille cremeux, frambozen en chocolade
Chef: Remy Duker van Patisserie Remy in Blaricum. Uitvoering: Tess Milne