• Sites

Chef in je oor

De ingrediënten voor Anne-Marie en Filemon
  • 0:47

De ingrediënten voor Anne-Marie en Filemon

Anne-Marie is aan het kloten
  • 1:11

Anne-Marie is aan het kloten

Een lullige uitleg
  • 0:46

Een lullige uitleg

Filemon en machines
  • 0:41

Filemon en machines

Staat de oven aan?
  • 0:48

Staat de oven aan?

Filemon Wesselink vs Anne-Marie Jung

Presentator Filemon Wesselink moet het met hulp van chefkok Wessel Ruijmgaart opnemen tegen actrice Anne-Marie Jung, die geholpen wordt door chefkok Stefan van Sprang.

Gerard Ekdom vs Annemieke Schollaardt

  • 36:44
  • Aflevering
  • 30 jun 2017, 19:40

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt.

Koningskrab met geprakte Opperdoeser ronde en Hollandaisesaus

  • 0
  • Artikel

Chefkok: Onno Kokmeijer van tweesterren restaurant Ciel Blue in Amsterdam. Uitvoering: Gerard Ekdom.

Pakketjes van komkommer en koningskrab en een open ravioli van koningskrab en koolrabi met passievrucht-grapefruit emulsie

  • 0
  • Artikel

Chefkok: Erik van Loo van tweesterren restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Uitvoering: Annemieke Schollaardt.

Filemon Wesselink vs Anne-Marie Jung

  • 37:30
  • Aflevering
  • 27 jun 2017, 19:40

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt.

Zeeduivel T-bone

  • 0
  • Artikel

Chefkok Stefan van Sprang van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Uitvoering: Anne-Marie Jung.

Zeeduivel op Oosterse wijze

  • 0
  • Artikel

Chefkok Wessel Ruijmgaart van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam. Uitvoering: Filemon Wesselink.

Catherine Keyl vs Tess Millne

  • 39:13
  • Aflevering
  • 26 jun 2017, 19:40

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt.

Zoete hamburger van macarons

  • 0
  • Artikel

Chefkok: Robert van Beckhoven van Bij Robèrt in Oisterwijk. Uitvoering: Catherine Keyl