Chef in je oor

Wie heeft het beste visgerecht gemaakt?
  • 3:15

Wie heeft het beste visgerecht gemaakt?

De ingrediënten voor Anne-Marie en Filemon
  • 0:47

De ingrediënten voor Anne-Marie en Filemon

Anne-Marie is aan het kloten
  • 1:11

Anne-Marie is aan het kloten

Een lullige uitleg
  • 0:46

Een lullige uitleg

Filemon en machines
  • 0:41

Filemon en machines

Filemon Wesselink vs Anne-Marie Jung

  • Aflevering
  • Afl
  • 7 jun 2016, 20:30

Presentator Filemon Wesselink moet het met hulp van chefkok Wessel Ruijmgaart opnemen tegen actrice Anne-Marie Jung, die geholpen wordt door chefkok Stefan van Sprang.

Complete afleveringen van
Chef in je oor vind je op NPO Start.

Bekijk meer op NPO Start

Koningskrab met geprakte Opperdoeser ronde en Hollandaisesaus

  • 1:57

Chefkok: Onno Kokmeijer van tweesterren restaurant Ciel Blue in Amsterdam. Uitvoering: Gerard Ekdom.

Pakketjes van komkommer en koningskrab en een open ravioli van koningskrab en koolrabi met passievrucht-grapefruit emulsie

  • 2:23

Chefkok: Erik van Loo van tweesterren restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Uitvoering: Annemieke Schollaardt.

Zeeduivel op Oosterse wijze

  • 1:53

Chefkok Wessel Ruijmgaart van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam. Uitvoering: Filemon Wesselink.

Zeeduivel T-bone

  • 1:44

Chefkok Stefan van Sprang van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Uitvoering: Anne-Marie Jung.

Zoete hamburger van macarons

  • 2:05

Chefkok: Robert van Beckhoven van Bij Robèrt in Oisterwijk. Uitvoering: Catherine Keyl

Macaron met vanille cremeux, frambozen en chocolade

  • 1:59

Chef: Remy Duker van Patisserie Remy in Blaricum. Uitvoering: Tess Milne

Steak tartaar van MRIJ-rund met zacht gekookte kwarteleitjes en Amsterdams tafelzuur

  • 2:09

Chefkok: Erik van Loo van restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Uitvoering: modeontwerper Janice.