Chef in je oor

Hoe zijn de kookkunsten van Carolien Borgers?
  • 0:55

Hoe zijn de kookkunsten van Carolien Borgers?

Helaas geen macaroni voor Patrick Martens
  • 1:14

Helaas geen macaroni voor Patrick Martens

Boter quenelles maken...say what?
  • 3:07

Boter quenelles maken...say what?

"In partjes! Snap je wat ik bedoel?"..."NEEEEE!"
  • 2:04

"In partjes! Snap je wat ik bedoel?"..."NEEEEE!"

Het eindoordeel! Wie wint deze Chef In Je Oor?
  • 4:19

Het eindoordeel! Wie wint deze Chef In Je Oor?

Patrick Martens vs Carolien Borgers

  • Aflevering
  • Afl
  • 2 aug 2016, 20:30

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt. Deze aflevering: Pa...

Complete afleveringen van
Chef in je oor vind je op NPO Start.

Bekijk meer op NPO Start

Koningskrab met geprakte Opperdoeser ronde en Hollandaisesaus

  • 1:57

Chefkok: Onno Kokmeijer van tweesterren restaurant Ciel Blue in Amsterdam. Uitvoering: Gerard Ekdom.

Pakketjes van komkommer en koningskrab en een open ravioli van koningskrab en koolrabi met passievrucht-grapefruit emulsie

  • 2:23

Chefkok: Erik van Loo van tweesterren restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Uitvoering: Annemieke Schollaardt.

Zeeduivel T-bone

  • 1:44

Chefkok Stefan van Sprang van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Uitvoering: Anne-Marie Jung.

Zeeduivel op Oosterse wijze

  • 1:53

Chefkok Wessel Ruijmgaart van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam. Uitvoering: Filemon Wesselink.

Zoete hamburger van macarons

  • 2:05

Chefkok: Robert van Beckhoven van Bij Robèrt in Oisterwijk. Uitvoering: Catherine Keyl

Macaron met vanille cremeux, frambozen en chocolade

  • 1:59

Chef: Remy Duker van Patisserie Remy in Blaricum. Uitvoering: Tess Milne

Steak tartaar van gebraden ossenhaas met oesteremulsie en gekonfijte aardappel

  • 1:50

Chefkok: Joris Bijdendijk van Restaurant RIJKS in Amsterdam. Uitvoering: Airen Mylene.