Chef in je oor

Hoe zijn de kookkunsten van Carolien Borgers?
  • 0:55

Hoe zijn de kookkunsten van Carolien Borgers?

Helaas geen macaroni voor Patrick Martens
  • 1:14

Helaas geen macaroni voor Patrick Martens

Boter quenelles maken...say what?
  • 3:07

Boter quenelles maken...say what?

Saint Pierre? Ooooh, een zonnevis!
  • 1:10

Saint Pierre? Ooooh, een zonnevis!

Het eindoordeel! Wie wint deze Chef In Je Oor?
  • 4:19

Het eindoordeel! Wie wint deze Chef In Je Oor?

Patrick Martens vs Carolien Borgers

  • Aflevering
  • Afl
  • 2 aug 2016, 20:30

Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een BN'er die het gerecht bereidt. Deze aflevering: Pa...

Complete afleveringen van
Chef in je oor vind je op NPO Start.

Bekijk meer op NPO Start

Pakketjes van komkommer en koningskrab en een open ravioli van koningskrab en koolrabi met passievrucht-grapefruit emulsie

  • 2:23

Chefkok: Erik van Loo van tweesterren restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Uitvoering: Annemieke Schollaardt.

Koningskrab met geprakte Opperdoeser ronde en Hollandaisesaus

  • 1:57

Chefkok: Onno Kokmeijer van tweesterren restaurant Ciel Blue in Amsterdam. Uitvoering: Gerard Ekdom.

Zeeduivel T-bone

  • 1:44

Chefkok Stefan van Sprang van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Uitvoering: Anne-Marie Jung.

Zeeduivel op Oosterse wijze

  • 1:53

Chefkok Wessel Ruijmgaart van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam. Uitvoering: Filemon Wesselink.

Zoete hamburger van macarons

  • 2:05

Chefkok: Robert van Beckhoven van Bij Robèrt in Oisterwijk. Uitvoering: Catherine Keyl

Macaron met vanille cremeux, frambozen en chocolade

  • 1:59

Chef: Remy Duker van Patisserie Remy in Blaricum. Uitvoering: Tess Milne

Steak tartaar van MRIJ-rund met zacht gekookte kwarteleitjes en Amsterdams tafelzuur

  • 2:09

Chefkok: Erik van Loo van restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Uitvoering: modeontwerper Janice.