24-08
serie

Chat met Kevin in Vlucht HS13

Wil jij NU al weten wat er aan de hand is met Simon in Vlucht HS13? Chat met Kevin! Hij is de énige die meer weet... kro-ncrv.nl/vluchths13

Chat met Kevin door hem op te zoeken in Facebook Messenger via @VluchtHS13. Maar let op: win eerst zijn vertrouwen. Hij vertelt je niet zómaar alles. 

Hoe werkt het?

Via Facebook Messenger neemt Kevin drie keer per week contact met je op. Je volgt hem in een bloedstollend avontuur door Iran waarin jij hem helpt om keuzes te maken. Door te chatten met Kevin kom je meer te weten dan in de serie-afleveringen, en krijg je sneakpreviews te zien van scenes uit de komende aflevering.

-  Zoek VluchtHS13 in Facebook Messenger of klik op bericht verzenden op de fanpage van VluchtHS13.

-  Kies de blauwe knop aan de slag.

-  Geef antwoord op de vragen die Kevin je stelt. Op basis van jouw antwoorden handelt Kevin en gaat het verhaal verder.

-  Krijg je het bericht: “Sorry, I'm still not getting that. Please say START OVER to restart.”? – Dit betekent dat je te vaak het verkeerde antwoord hebt gegeven. Als je “START OVER” typt in het chatgesprek, dan begin je overnieuw.

-  Iedere week bestaat het verhaal uit 3 delen. Je hebt het eerste deel van de week uitgespeeld als je de knoppen Nu al verdergaan en App me later terug ziet.

-  Als je voor Nu al verdergaan kiest, ga je door naar deel 2. Als je App me later terug kiest, dan neemt Kevin tot en met donderdag binnen 24 uur weer contact met je op. Na donderdag neemt ie om het uur contact met je op. Hij zoekt iedere week maar 3x contact.

-  Heb je de week uitgespeeld? Dan heeft Kevin een verrassing voor je.

-  Wil dat Kevin nooit meer contact met je opneemt? Verwijder dan het chatgesprek uit je gesprekkenlijst in Facebook Messenger.

Wat is er aan de hand met Simon?

In Vlucht HS13 wordt het leven van de succesvolle zakenvrouw Liv (Katja Schuurman) volledig op zijn kop gezet. Het vliegtuig, waarin haar man Simon (Daniël Boissevain) zou zitten, stort neer op weg naar Barcelona. Maar Simon zal nooit in Barcelona aankomen. Het vliegtuig crasht en alle inzittenden komen om. Maar dan blijkt uit de passagierslijst dat Simon nooit in het toestel heeft gezeten. Simon leeft, maar waar is hij dan nu? Niemand begrijpt het. Alléén zijn neef Kevin weer meer... 

Door te chatten met Kevin kom je erachter dat hij een belangrijk missie heeft gekregen van zijn neef Simon. Nu Simon ontvoerd is kan Kevin de missie niet alleen volbrengen. Hij heeft jouw hulp daarom nodig.