Cesar Majorana interviewt bestsellerauteurs in LIT!

Bij serie LIT!

Kun je money verdienen als schrijver? Hoe schrijf je eigenlijk een boek? Wat weten de auteurs nog over hun eigen geschreven boeken? En hebben schrijvers eigenlijk ook groupies?

Deze week is het de Boekenweek voor Jongeren! Cesar Majorana gaat daarom gezellig in gesprek met bestsellerauteurs Saskia Noort, Connie Palmen, Johan Fretz, Pepijn Lanen en Mano Bouzamour over vragen die jongeren hebben over boeken én het schrijven daarvan. Ooo, en je krijgt ook nog eens gratis boekentips van Merol, Soundos El Ahmadi en Emma Wortelboer. Wat wil je nog meer?!

Ken je je eigen boek nog?

Wat weten de schrijvers nog over de boeken die zij hebben geschreven? Hoe heette de hond van de moeder van de hoofdpersoon ook al weer? Kunnen de auteurs nog wel herinneren wat ze zelf allemaal hebben opgeschreven?

Cesar: "Alles wat stom is aan lezen op school is leuk aan dit programma. Hier vragen we schrijvers wat ze verdienen met een roman & leren we tussendoor alles over de boekenwereld en het literaire leven. Ik had nooit verwacht dat alle grote schrijvers die ik vroeg om mee te doen ja zouden zeggen. Ik heb er heel veel zin in!"


LIT!, vanaf 23 tot en met 27 september iedere dag om 13.00 bij BNNVARA op NPO3.nl