Brownie, Hans Kazan en Jezus | De Gevaarlijkste Wegen

Bij aflevering Montenegro

Jezus week tijdens deze roadtrip letterlijk nooit van Brownie zijn zij.

Brownie Dutch en Hans Kazan. Ok. Nog een keer. Brownie Dutch en Hans Kazan. Ja, je leest het goed. Deze twee heren zijn een duo en niet zomaar een duo maar De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld-duo. Maar geloof ons, dit wil je niet missen.

Route

Gevaarlijkste Wegen afl1 - Route kaartje

Wat moet ik weten van Montenegro?
- Als rijden niet helemaal je ding is geen probleem! De wandeling naar het fort van San Giovanni is ook een 'must do'. Tijdens deze tocht heb je een waanzinnig uitzicht over het rivierdal, dat ook wel wordt gezien als de fjord van het mediterrane gebied.
- Je kan in Montenegro met euro’s betalen. Wel zo makkelijk!
- Montenegro is binnen de EU het land met de meeste auto-ongelukken. Of dit ligt aan de Rakija of het wegennet, dat laten we aan jou.

Meer zien van Montenegro?
Chris bezoekt Montenegro voor 3 op Reis. Hier proeft hij van het jetset leven en bezoekt één van de mooiste plekken van het land: de Baai van Kotor.De uitzending:
Brownie gaat lopen
Een brug. Nou ja, een paar plankjes en wat touwtjes. Dit gaat Brownie veel te ver. Zal het Hans lukken Bruintje weer in de auto te krijgen?

"Hij slipt weg!"

Het letterlijk adembenemende uitzicht wordt Hans teveel. Na Brownie wil ook hij de auto uit. Ondanks de diepe afgronden weet Brownie zelfs hier een feestje te bouwen. 

Brownies anaconda

Na een slopende tocht zijn de mannen aangekomen bij hun hotel. Brownie heeft alleen een 'klein' probleempje met de douche.

Muzikale inspiratie

Brownie haalt zijn inspiratie voor zijn muziek uit het leven. En één persoon in het bijzonder. Hij laat ons hier een stukje van horen. Let op, zakdoeken zijn aanbevolen.   

Met Jezus op schoot
Brownie neemt goede voorzorgsmaatregelen. Je weet het maar nooit met al die ruige rotspartijen en diepe ravijnen.

Wat je allemaal kan verwachten dit seizoen? Dat lees je hier!


Kijk de afleveringen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld hier terug!