Boze verhuurder slaat Tim Hofman het ziekenhuis in

De presentator is in Nijmegen tijdens opnames voor #BOOS belaagd.

Bij opnames voor #BOOS is Tim Hofman geslagen waarna hij naar het ziekenhuis moest. De presentator was aan het draaien in Nijmegen, waar hij volgens een ooggetuige "een rechtse" kreeg van een huurbaas.

Zowel Tim als zijn cameraman liggen in het ziekenhuis, volgens BNN-voorzitter Zakaria:

"Een rechtse"
Volgens deze ooggetuige heeft Tim een "rechtse" gekregen van vastgoedmagnaat Ton Hendriks. Die verhuurt onder meer studentenkamers in Nijmegen.


Verhuurder
Wat er precies is gebeurd en waarom de situatie zo uit de hand is gelopen, is nog onduidelijk. Hendriks vertelt Quote zijn kan van het verhaal:

Ze liepen de hal in en knalden zo’n confettikanon af. Vervolgens liepen ze door naar het kantoor, en knallen ze weer zo’n confettispuit af, iedereen schrok zich het apenzuur! Ik heb drie keer gezegd dat ze naar buiten moesten, maar dat deden ze niet. Vervolgens hebben we de politie gebeld. Hij wilde er nog steeds niet uit en probeerde mij op een bepaald moment te slaan. Toen sloeg ik terug. Als hij gewoon naar buiten was gegaan was er niets gebeurd. Ik ben heel redelijk, maar het is een keer Schlüss, het is mijn pand.’

Hendriks zegt dat hij aangifte gaat doen van huisvredebreuk. Hoe Tim en zijn cameraman er precies aan toe zijn, is onbekend.