BN'ers stappen uit hun bubbel in nieuwe serie Dit is mijn wereld vriend

Bij serie Dit is niet mijn wereld vriend

In “Dit is niet mijn wereld vriend” krijgen twee BN’ers de kans om zich volledig onder te dompelen in een wereld waar ze niets van weten, maar zonder enige twijfel wel iets van vinden.

In Dit is niet mijn wereld vriend krijgen twee BN’ers de kans om zich volledig onder te dompelen in een wereld waar ze niets van weten, maar zonder enige twijfel wel iets van vinden. Ze begrijpen niets van elkaars leven, hebben er soms ook een mening over, maar zijn wél benieuwd naar de ander. Wat klopt er van hun vooroordelen als ze het eens van de andere kant bekijken?

Om de afstand te verkleinen neemt presentatrice Charlotte Pieters de tegenpolen op sleeptouw en trekken ze twee dagen met elkaar op. De BN'ers nemen een kijkje bij elkaar thuis, lopen mee tijdens het werk, ontmoeten familieleden en gaan helemaal op in elkaars omgeving. Zullen ze elkaar proberen te overtuigen of wordt de kloof tussen de twee alleen maar groter?

Duo's

  • Militair Marco Kroon & cabaretier Stefano Keizers 
  • Pegida-voorman Edwin Wagensveld & kunstenares Katinka Simonse (Tinkebell)
  • Vlogger Tim van de Teunenbroek (Snapking) & schrijver Herman Brusselmans
  • Influencer Koen van Dijk (alias Koen Kardashian) & kickbokskampioen Jamal Ben Saddik
  • Voormalig turnster Verona van de Leur & journalist Danny Ghosen

Charlotte Pieters

Dit is niet mijn wereld vriend wordt gepresenteerd door Charlotte Pieters, bekend als verslaggeefster voor PowNews en de veelgeprezen documentaire Crème de la Crooswijk. Pieters: “Dit is niet mijn wereld vriend geeft een heerlijke inkijk in werelden die vaak een ver-van-onze-bed-show zijn. De boodschap? Kom uit je bubbel en bekijk het leven eens vanuit de ander!"


Dit is niet mijn wereld vriend, vanaf maandag 19 maart, 21.15 uur bij POWNED op NPO 3