03-06

Blog nr. 1: Guilty Pleasures

Iedereen heeft guilty pleasures. En die houden we vaak graag geheim. Zonde!

Wij roepen een halt toe tot het verborgen houden van deze guilty pleasures, want ze zijn veel te leuk om niet te delen. Dus bij deze; zonder schaamte!

In je Boba Fett outfit op de bank
Jij bent niet alleen fan van Star Wars, maar kijkt er ook nog 's het liefst naar in je Boba Fett outfit. Uhm... nee, niet bepaald iets wat je deelt met vrienden of collega's.

Twerken zoals Nicki Minaj (althans, dat was het idee)
Daddy Yankee springt aan en jij haast je met je laptop naar boven om te gaan twerken. Maar al snel is duidelijk: jij beschikt níet over de soepele heupjes en gracieuze billen van Nicki Minaj. Na een half uur oefenen met die YouTube tutorial besef je hoe stom je eruit ziet en geef je het op.


Schoonmaken in lingerie

Schoonmaken? Vreselijk. Behalve als je enkel en alleen in je ondergoed rondloopt. Kom maar door met die stoffer en blik! 

The Penis Song
Praten mannen veel over seks? Vrouwen zijn nog veel erger, alleen delen ze dit niet met hun mannelijke vrienden! Samen namen bedenken voor piemels en na een one-nighter met je vriendin alle details bespreken en hier voor eeuwig grappen over maken; dit blijft iets tussen jou en je meiden. Klinkt dit je bekend in de oren? Dan is deze ‘Penis Song’ uit de film ‘The Sweetest Thing’ vast ook echt iets voor jou en je vriendinnen!

Shin Chan, daar hou je van!
‘’Shin Chan, problemen maken, daar houdt hij van!’’ Dit liedje ken je uit je hoofd en stiekem… vind je dit programma nog steeds geweldig!

Stiekem fan van Britney
Alleen thuis? Dit is joúw moment: je sprint naar je laptop en pakt je verborgen Britney Spears lijst erbij. Met je ‘’mooiste’’ stem en het liefst zo hard mogelijk zing je alle nummers uit je hoofd mee. En als je écht in de juiste bui bent, voer je er ook nog een hele act bij op. Vergeet je gordijnen niet dicht te doen!


Verslaafd aan babyvoeding

Je kent ze wel, die potjes babyvoeding met namen als Lentegroenten Risotto en Oma’s Stoofpotje met Kip. Klinkt niet verkeerd, hè? Maar wees gewaarschuwd: deze smakeloze derrie is niet te hachelen. Voor de meesten onder ons dan. Want jij… eet niets liever dan babyvoeding!

Zwijmelen bij 'The Bold'

Ben je in de jaren ‘90 geboren, dan was jij vast een trouwe volger van ‘The Bold’. Elke dag rond 17.30 uur ging de tv aan en dan hadden jij en je moeder jullie momentje: samen genieten van de drama’s van Brooke, Ridge en Thorne. En nee, dat vertelde je niet vol trots aan je vrienden.

Heb jij ook guilty pleasures? Schaam je niet langer en deel ze met ons!