Kijk NPO 3

Vriend & Frenemy | Zuidas

Gepubliceerd: 26 april 2018 · 10:52

Op de Zuidas krijg je bij het ondertekenen van je arbeidsovereenkomst in één klap een kantoor aan vrienden bij. Het zijn de mensen waar je de komende drie jaar namelijk het grootste deel van je tijd mee gaat doorbrengen. Stiekem tongen na een borrel, samen Haribo snacken tijdens de all nighter voor het sluiten van een deal, of gebroederlijk stomen in een plas wodka op het medewerkersweekend. Een soort voortzetting van je studententijd dus, maar dan met een pak en een bijbehorend salaris.

Throwback Thursday: Costa!

Gepubliceerd: 26 april 2018 · 09:17

Costa! was bij uitstek de heetste film uit jouw jeugd. Hoe veel weet jij nog van deze ultieme filmklassieker?

Top 3 | Losse handjes op de Zuidas en Maik de Boer weer straight?!

Gepubliceerd: 26 april 2018 · 10:00

Deze 3 programma's werden afgelopen week kapot gestreamd en moet jij dus ook kijken!

9x wat te doen op een eerste date? | First Dates

Gepubliceerd: 25 april 2018 · 14:41

'Wat zullen we doen?' Etentje, biosje, meteen aan de Netflix & chill. De keuze lijkt niet zo reuze in ‘first date’ land. Maar niets is minder waar. Wij vroegen jullie, de fans van First Dates, wat jullie favoriete spot is voor een eerste date. Dus… Date ideeën nodig? Een eerste afspraakje plannen? Dit zijn de 9 tips voor én door jullie!

3Doc: In het hoofd van mijn zusje

Gepubliceerd: 25 april 2018 · 13:00

Ingrid Kamerling verloor haar jongere zusje door zelfmoord. In een poging haar te begrijpen, maakte zij een documentaire.

Autistisch en bijna blind | JZHMH

Gepubliceerd: 25 april 2018 · 09:04

#Jesuisdepri: Over de after

Gepubliceerd: 24 april 2018 · 17:13

Hebben jullie ook allemaal weer gekeken naar #Jesuisdepri en de aftertalk? Het was net als vorige week heftig, maar minstens net zo mooi!

Break ups: mannen vs vrouwen | Mijn Ex

Gepubliceerd: 26 april 2018 · 13:00

In de aflevering zag je hoe Jeffrey, in tegenstelling tot Natasja, kapot was van hun break up. Gaan mannen en vrouwen hier anders mee om?

Temptation Island en Lola de fret | Mijn Ex

Gepubliceerd: 25 april 2018 · 13:00

Wat als je nog één nacht door mocht brengen met je ex? Wat zou je doen? Wat zou je vragen? O.a. oud Temptation Islander Natasja ging 't aan!

Top 5 | Koningsdag

Gepubliceerd: 24 april 2018 · 13:00

Zo hoe is jouw day after? Om nog even van Koningsdag na te genieten, hier een top 5!

5x tips om het uit te maken | First Dates

Gepubliceerd: 24 april 2018 · 13:56

Was je First Date een Last Date en ben je die nu liever kwijt dan rijk? Uitmaken met je relatie is nooit makkelijk, wel beter, in plaats van elkaar steeds teleurstellen. Wij gaan je helpen, met vijf tips om het af te kappen. Maar eerst de koe bij zijn horens vatten: wát is er precies aan de hand met je relatie of date?

Hoe doe ik mee aan #BennieGek?

Gepubliceerd: 25 april 2018 · 08:55

Vandaag starten we met de #BennieGek campagne, waarbij we aandacht vragen voor depressie onder jongeren met een biculturele achtergrond.

Maik de Boer hetero?! | De Gevaarlijkste Wegen

Gepubliceerd: 24 april 2018 · 09:00

De schokdempers hebben het zwaar te verduren!

Het taboe moet kapot

Gepubliceerd: 24 april 2018 · 09:20

Volgens onderzoek van onder andere het CBS hebben Nederlanders met een niet-westerse achtergrond vaker last van een depressie dan mensen met een Nederlandse achtergrond. Daarnaast lijkt de drempel om hulp te vragen hoger. Het gevolg is dat ze langer met hun problemen blijven lopen, met alle gevolgen van dien. Daarom wil Yo Mo! daar met de hashtag #BENNIEGEK aandacht voor vragen.

‘Ik wil me vandaag gewoon beter voelen dan gisteren’

Gepubliceerd: 23 april 2018 · 12:50

Wanneer Myle (25) op zijn zeventiende bij zijn vader gaat wonen, loopt de spanning tussen vader en zoon steeds verder op. Hij vindt dat zijn vader er wel is voor zijn nieuwe gezin, terwijl hij er nooit was voor Myle’s zieke moeder en zijn broertjes. De spanning leidt uiteindelijk tot een confrontatie. Het is een dieptepunt in hun relatie, maar toch zal de band met zijn vader later de sleutel blijken tot zijn herstel.