Bingewatch adviseert jou welke serie je moet zien

In de nieuwe rubriek Bingewatch vertelt onze serieaanrader Jochgem wat je wel en niet moet gaan zien. Met een gerust hart bingewatchen dus!

Ze zeggen dat je ergens 10.000 uur aan moet besteden, wil je een expert zijn op dat gebied. Als je elke dag 3 uur aan iets besteedt, dan moet je dat getal na een jaar of 10 wel hebben bereikt. En dat werkt op alle vlakken: topsporters en muzikanten, maar ook ict-ers, loodgieters en bakkers.

De mening van de expert
Nu hebben wij iemand gevonden die zich met recht een expert in het beoordelen van series mag noemen. Natuurlijk, ook jij hebt een mening over elke serie die je kijkt, maar heb je ook meer dan 10.000 uur aan serie-kijkervaring? Wij kennen niemand in Nederland die zoveel expertise kan koppelen aan een scherpe pen. Perfect voor het adviseren (of afraden) van een nieuwe serie dus!

NPO3.nl meet Jochgem
Over wie we het hebben? Jochgem van der Mel, serie-aanrader van beroep. In de nieuwe rubriek Bingewatch vertelt Jochgem je wat je moet gaan zien en wat je vooral links moet laten liggen. Geruchten gaan dat hij Netflix en HBO al twee keer heeft uitgespeeld, maar dat hebben wij nog niet kunnen bevestigen.

Om alvast in de stemming te komen, staan er al een paar reviews online.

En kijk voor meer werk van Jochgem op de site van FunX.


Bingewatch, jouw serie-aanrader van NPO 3