Theo Maassen als regisseur?

Theo Maassen kan het allemaal: Cabaret, acteren en blijkbaar... regisseren! Zondag zie je de Nederlandse Filmpremière 'Billy' op NPO 3.

Billy is de mega populaire pop van buikspreker Gerard de Groot. Lachen die roem! Totdat ze opeens in een relatiecrisis terecht komen... Gerard wordt verliefd op de zorgzame buurvrouw, Billy valt voor de supersexy voetbalvrouw. Best onhandig als je jezelf niet meer van je pop kunt onderscheiden. 

Een absurd interessant verhaal! Althans dat vond Theo Maassen. Hij greep de kans om deze film te regisseren en samen met scenarist Sander van Opzeeland knalde hij de romkom het witte doek op. Dat moet wel lachen worden!

Het gespleten karakter van de hoofdpersoon zorgt voor heerlijk ongemakkelijke situaties. Hij is een watje, maar via Billy heeft hij opeens de grootste mond. Het gaat zelfs zover dat hij zich zonder pop niet ook maar een beetje normaal een date door kan komen. Het wordt alleen maar interessanter als de latere uurtjes van die avond beginnen te naderen.

Theo Maassen behoort tot de top van het Nederlandse cabaret, maar kan hij ook regisseren? Dat zie je zondag in de zesde en laatste telefilm van deze reeks!


Billy zondag 25 maart 20:25 op NPO 3.