Bijzondere liefdesrelaties | JZHMZ

46:04
Gezien
2
Bij aflevering Bijzondere liefdesrelaties

Een bodybuilderstel, met z'n drieën in een relatie en allebei paranormaal begaafd.

Sommige mensen voelen zo'n diepe band met elkaar dat ze het gevoel hebben dat ze voor elkaar bestemd zijn. Zo ontmoet Geraldine het stel Jorine en Bart. Zij zijn allebei bodybuilders. Ook maakt ze kennis met Douwe, Roy en Niels die een relatie hebben samen. En ze duikt in de paranormale wereld met Ghost Hunters Shane en Samantha.

WK Bodybuilden

Het bodybuildkoppel Jorine en Bart zijn beiden geobsedeerd door bodybuilden. Ze trainen elke dag en hebben een aangepast voedingsschema. Bart eet als hij zich voorbereidt op een wedstrijd wel 6000 calorieën per dag! Eén van die wedstrijden was het NK. Dit was de eerste keer dat ze samen hieraan meededen. En ze wonnen allebei de eerste prijs! Beiden zijn nu weer hard aan het trainen en de eerste wedstrijd is voor Jorien, het WK Bodybuilden in Polen. 

Polygamie

Bij een relatie denk je waarschijnlijk aan twee personen. Maar dit is niet altijd het geval! Douwe, Roy en Niels zijn namelijk een stelletje, maar dan dus met z’n drie. Ze hebben net een huis gekocht en vullen elkaar perfect aan.


Paranormaal stel

Shane en Samantha hebben een eigen bedrijfje in Ghost Hunting. En hun doel is om iedereen te bewijzen dat geesten bestaan. Want zij, maar ook anderen die geesten kunnen zien, zijn niet gek. Om dit te bewijzen gaan we mee op een hunt in een donkere oude bunker. De apparatuur staat aan... 


Meer weten van Jorine en Bart? Klik hier!

Meer weten van Douwe, Roy en Niels? Klik hier!

Meer weten van Samantha en Shane? Klik hier!


Meer Je Zal Het Maar Zijn!