Beste van First Dates 2019

Seizoen 5 van First Dates was weer een klapper vol met ongemakkelijke momenten, brutale vragen, een hoop eten, geklooi met pasta, gelach en nóg meer ongemakkelijkheid.

1. Pleegzorg begeleider

Heerlijk, die ongemakkelijke gesprekken. En ongemakkelijk, dat is deze date zeker! Het gesprek komt totaal niet van de grond en als het hoofdgerecht niet was gekomen hadden ze waarschijnlijk nog langere awkward stiltes gehad.

2. ''Ben jij ook abnormaal ofzo?''

Lisanne zou zichzelf beschrijven als 'koriander'... Zou Florian van koriander kunnen genieten? De klik is er in ieder geval, en dat levert hele leuke TV op! Hebben jullie ook een glimlach op je gezicht?

3. Robin en dennis

Bizar verhaal van Robin tijdens haar date met Dennis! Ze somt even alle mannen op die in haar omgeving zijn overleden, die zijn bijna niet meer op één hand te tellen. ''Ze zeggen dat ik geen man kan onderhouden, ze gaan allemaal dood''. Dat Dennis nog niet weggerend is...

4. Harry en Asankha

Recht voor je raap zijn op je eerste date of niet? Ashanka gaat er in ieder geval full on in tijdens haar date en vraagt naar de seksuele voorkeuren van haar date. ''Ben jij heel braaf, of heb je extremere voorkeuren?'' De reactie van Harry maakt het eigenlijk alleen nog maar grappiger. Die lach!

5. Pasta

Op een date wil je natuurlijk leuk en netjes overkomen. Als je dan gaat klooien met je pasta die je niet makkelijk kan eten, is dat wel even lastig en begin je je keuzes flink te regretten. Gelukkig is Dana's date wel een gentleman en werkt hij de pasta weg.

6. Michel en Maaike

Het volgende fragment bevat een primeurtje! Maaike besluit tijdens haar date niks te eten en houdt het liever alleen bij een drankje. Dat zorgt natuurlijk voor een redelijk ongemakkelijk verloop van de date... Want de date van Maaike gaat wél voor een lekkere, culinaire hap.

Beste webonlyserieskopie beste film en seriekopie
beste-first-dates-cadeaukopie beste-van-3labkopie
grootste virals-cadeaukopie heetste-momentenkopie