Benefietconcert Ariana Grande live op NPO 3

Ariana Grande houdt zondag een benefietconcert voor de slachtoffers en nabestaanden van de aanslag in Manchester van vorige week.

Bij deze aanslag in een concerthal na een optreden van Ariana Grande kwamen 23 mensen om het leven en raakten 116 mensen gewond. Bij One Love Manchester gaat Ariana samen met mega-sterren geld inzamelen voor de slachtoffers en nabestaanden. "We zullen niet stoppen of bang worden. We zullen ons niet uiteen laten drijven. We zullen haat niet laten winnen", schrijft ze op Twitter. 

Het optreden wordt gehouden in het cricketstadion Emirates Old Trafford en de kaarten waren in zes minuten uitverkocht. Ariana Grande zal op het podium worden bijgestaan door Justin Bieber, Katy Perry, Miley Cyrus, Pharrel Williams, Black Eyed Peas, Coldplay, Niall Horran, Usher en Take That. NPO 3FM-dj Angelique Houtveen naar Manchester om een sfeerverslag te doen, dit is in de show van Sander Hoogendoorn te horen van 19.00-20.00. 

Dubbele Vechtershart
Vanwege het liveoptreden vervalt de herhaling van Trippers. Fans van Vechtershart worden gecompenseerd met een dubbele aflevering op zondag 11 juni.
Het benefietconcert is niet terug te kijken omdat de artiesten willen dat hun optreden een uniek eenmalig moment met fans is. 


One Love Manchester in zondag vanaf 20.00 te zien op NPO 3.