Bekijk Penoza IV op NPO 3

Eindelijk, de allereerste beelden van PENOZA IV! Maar er is meer. Een exclusieve voorpremière op 12 september en de PENOZA App.

13 september begint het vierde seizoen van PENOZA bij de KRO-NCRV op NPO 3. En aan de trailer te zien wordt het bloedstollend: 

Exclusieve voorpremière 
Speciaal voor de bezoekers van npo3.nl staat de eerste aflevering al 24 uur eerder online! Zet het in je agenda: zaterdag 12 september om 20.30 uur, npo3.nl/penoza.

Kijk de eerste seizoenen terug
Voor als je nog niet helemaal bij bent, of om het geheugen nog even op te frissen: kijk alle seizoenen van PENOZA hier terug.

PENOZA App
Dit jaar kun je de personages ook volgen via de PENOZA App en de website. De app geeft je opdrachten en daarmee speel je exclusief materiaal vrij. Zo beleef je nog meer PENOZA!

Seizoen IV
Carmen heeft, nadat ze is neergeschoten, lange tijd in coma gelegen. Haar herstel gaat langzaam maar gestaag. Na haar revalidatie wordt ze overgebracht naar de gevangenis, in afwachting van haar proces dat het OM voorbereidt. In de gevangenis krijgt ze bezoek van de officier van justitie, die niets liever wil dan Carmen voorgoed achter de tralies zien. Maar er woedt een bende oorlog in de stad, waar de Mexicanen bij betrokken zijn. Carmen kent die Mexicanen en Justine vraagt haar te infiltreren. Maar Carmen weigert.

Penoza, vanaf 13 september, KRO-NCRV, 20.25 uur, NPO 3