BBQ & Cocktails: jouw 3 op Reis Midweek

Drinken als een Noorman? Of toch bunkeren als een Amerikaan? Je ziet hieronder hoe...

De eerste week van 3 op Reis Midweek seizoen 2 zit er weer op. Hola! Dat betekent tijd voor een terug-vooruit-blik ineen. Huh? Las je dat nou goed. Ja. 

Alleen maar hoogtepunten in Noorwegen

In de allereerste week van dit nieuwe seizoen 3 op Reis Midweek is Gwen onze gids in de zoektocht naar geluk. Hiervoor trekt ze alles uit de kast. Maar echt. Ze gaat glidend een skischans af. Ze gaat paardrijden in een van de allermooiste gebieden in dat hoge noorden. Fietst langs de tofste hotspots van Oslo. Proeft de lekkerste koffie van Oslo. Ja, ze mag zelfs knuffelen met huskies en rondhuppelen in een designerjurk. Maar wellicht het leukste van alles: ze wordt meegenomen op 'n culinaire tour in Oslo en belandt daardoor, hoe kan het ook anders, in een cocktailbar.

Skål: drinken als een Noor

USA: Food & Drinks

Volgende week ga je mee op reis met Filemon. Hij laat je alle toffe Food & Drinks spots zien in het zuidelijke gedeelte van de USA. Zijn culinaire rondreis start in Arkansus op een échte Amerikaanse barbecue-wedstrijd, de Delta Smoke BBQ Contest. Hier gaan 50 getrainde barbecuers door het vuur om de 10.000 dollar geldprijs te bemachtigen. En Filemon mag dit alles (be)proeven. 

Eten als een Amerikaan


Mis 't niet: 3 op Reis Midweek zie je (bijna elke werkdag) om 19.50 bij BNNVARA op NPO3.