Amor met een snor

Achter Boliviaanse tralies
45:47
Aflevering

De lusthof van Brazilië

Aflevering

Datum uitzending: Do 18 aug 2016 22:05

Brazilianen schijnen de meeste seks van alle wereldburgers te hebben. Stef gaat op zoek naar de mythe achter de latin lover. Hij doet dit in Salvador, één van de speelsteden van het Nederlands Elftal. Hoe bereid de stad zich voor op de supporters van het WK? En is de latino echt zo goed in bed?

Mexicaanse Mariachi's

Aflevering

Datum uitzending: Do 11 aug 2016 22:05

Stef Biemans zoekt naar liefdesverhalen op de Plaza Garibaldi, de tippelzone van de Mexicaanse Mariachi. Hij raakt zó geïnspireerd dat hij in de gevaarlijkste wijk van Mexico-Stad de naam van zijn vrouw op zijn rug laat tatoeëren.

Achter Boliviaanse tralies

Aflevering

Datum uitzending: Do 4 aug 2016 22:10

Ruzies gaan in Bolivia meestal over jaloezie. En die ruzies lopen vaak zo erg uit de hand dat de vrouw op het kerkhof belandt en de man in de gevangenis. Stef gaat op bezoek in de beruchte San Pedro gevangenis.

Een scheve Colombiaanse schaats

Aflevering

Datum uitzending: Do 28 jul 2016 22:00

Colombianen houden er moderne ideeën over vreemdgaan op na. De beroemde schrijver Gabriel García Marquez is daar één van. Stef maakt een reis langs zijn bekendste anekdotes en onderzoekt de geneugten van de vrije liefde.

Thuis in Nicaragua

Aflevering

Datum uitzending: Do 21 jul 2016 22:05

Stef Biemans vraagt zich in zijn nieuwe thuisland af waarom zijn vrouw in godsnaam met hem heeft willen trouwen. Goddeloze mannen worden in Nicaragua namelijk als grote zondaars gezien. Een huwelijk zonder God is volgens de meesten gedoemd te mislukken. Stef zoekt naar de verleidingen van de moderne Nicaraguaan.