29-10

Alle extra Penoza V-content op een rij

Het laatste seizoen Penoza is losgebarsten en speciaal daarom hebben wij extra verhalen gemaakt over de NLse crimefamilie.

Penoza-stamboom: Hoe zat het ook alweer?
De familie Van Walraven-de Rue zit verdomd ingewikkeld in elkaar. Intriges, liquidaties en het leven in de onderwereld hebben daar aan bijgedragen. In dit handige overzicht zie je de stamboom van de vaderlandse onderwereld-voorvrouw.

Top 3: Carmen rekent af
Ruzie zoeken met Carmen is af te raden. In de geschiedenis van Penoza hebben een hoop mannen aan het kortste eind getrokken na een conflict met mevrouw van Walraven. Dit zijn de drie beste.

Top 3: Aan de dood ontsnapt
In de afgelopen jaren heeft Carmen de dood al een aantal keer in de ogen gekeken en nog altijd is ze haar leven niet zeker. Dit is onze top 3 van Carmens bijna-doodervaringen.

Top 3: Meest ontroerende moorden
Toegegeven, het aantal moorden in Penoza is niet te vergelijken met Game of Thrones, maar toch hebben we een flink aantal geliefde (en minder geliefde) karakters het loodje zien leggen. Dit is onze top 3.

Top 3: Walraven kroost ontspoort
Het is niet niks om in de familie van Walraven op te groeien en dat hebben alle kinderen van Carmen geweten. Hier ging het helemaal mis.

Peter R. de Vries in gesprek met Fiep
De familie verschijnt normaal gesproken nooit vrijwillig in de media, maar na lang onderhandelen heeft Fiep uiteindelijk toch ingestemd met een persoonlijk interview met Peter R. de Vries.

Penoza de strandwandeling
Luther, Fiep, Boris, Natalie en Lucien nemen je mee in hun gedachtengang tijdens een lange wandeling op het strand. Even uit(z)waaien.

Hoe is Berry in het 'echt'?


Zouden Sigrid ten Napel en Gijs Naber zelf goede criminelen zijn?

Welke mannen hebben er allemaal een oogje op Carmen?

Denk jij dat jij na het consumeren van al deze informatie klaar bent voor de Penoza V Die hard-quiz?


Penoza V is iedere zondag om 20.25 bij de KRONCRV te zien op NPO 3