Aftellen naar Pinkpop 2017

Pinksteren staat voor de deur en dus rockt Landgraaf weer een weekend lang. Warm vast op met het beste van de afgelopen jaren.

2016 - Nog meer bier

Na gisteren John Coffey in de schijnwerpers, vandaag weer de blik op bier. Natuurlijk wordt er op festivals veel gedronken, maar hoeveel dan? Nou dat zocht Eric Corton even uit. De 120 taps vullen in een weekend ongeveer een miljoen bekers bier. Proost!

2015 - Biertje gaat viral

John Coffey op Pinkpop 2015 was legendarisch. Natuurlijk was het optreden goed en de sfeer tiptop, maar dat is niet hoe dit optreden de archieven in is gegaan. Het is het biertje dat viraal is gegaan. Zanger David Achter de Molen haalt, staand op het publiek, een verbluffend stuntje uit. Van een dik vijftien meter afstand wordt hem een beker bier toegeworpen, die hij zowaar opvangt, om er meteen ook maar een slok van te nemen. Het moment werd in internethit. De band is inmiddels gestopt, maar op internet nog springlevend. 

2014 - Publieksparticipatie met bands
Pinkpop bezoeken is meer dan alleen maar naar bands kijken. Voor de meeste bands is het zeer speciaal om op Pinkpop te spelen en daarom vragen ze graag de hulp van het publiek!

2013 - Giel schept drollen
Festival ja, Dixie nee! Dat is ongeveer wel hoe iedere festivalbezoeker het doen van de behoefte ervaart. Eigenlijk komt op het kleine plastic kantoor dat dient als eindstation van alles wat je op het festival aan eten en drinken kan krijgen alles samen wat je liever nooit meer terug wil zien. En nou net dat laatste gaat Giel wel doen terwijl hij helpt het het schoonmaken het de kleinste kamertjes!

Wat er nog gaat komen:Van dinsdag tot zaterdag tellen we af met iedere dag een nieuwe video. Deze video's heb je nog van ons te goed:

2017 - Nog een keer!

5. Vegen ZW


Pinkpop zie je zondag 4 juni vanaf 23.00. Op maandag zie je een rechtstreeks verslag vanaf 19.30, NTR, NPO 3.