Adele: Live in London

Een uur lang het beste van Adele op bezoek bij Graham Norton. De VARA zendt het bezoek van Adele aan de BBC uit op NPO 3.

De wereld was in rep en roer. Adele bracht een nieuw album uit. In de eerste week ging het album als een raket en verbrak records. Het perfecte moment voor Adele om een bezoekje te brengen aan de BBC. In een uur durende uitzending praat de zangeres met Graham Norton over haar leven, carrière en natuurlijk haar nieuwe album. 

Oude en nieuwe hits
Adele is natuurlijk ook niet te beroerd om nog even een moppie te zingen. Er komen hits uit het verleden voorbij, waaronder de titelsong van de vorige bondfilm Skyfall. Natuurlijk zingt ze ook een paar nummers van haar nieuwe plaat!


Je moet kinderen tegenwoordig bijna uitleggen wat het is. Zo'n glimmende onderzetter die ook in een apparaat kan om muziek te luisteren. In de eerste week wist ze de meeste cd's ooit te verkopen. Hiermee verbrak ze het vijftien jaar oude record van 'N Sync. Wat hierbij stiekem misschien wel geholpen heeft is het ontbreken van het album op streamingdiensten als Spoitfy. Maar hoe klinkt dat album dan? Die vraag beantwoorden de dj's van NPO 3FM voor je in Adele's 25 volgens de 3FM-DJ's


Adele: Live in London, zaterdag 28 november, 21.50 uur, NPO 3