28-03

5 x de grappigste momenten van Jan en Ish in Oekraïne

Jan en Ish lachen wat af in Oekraïne. Daarom hebben we voor jou de leukste fragmenten op een rij gezet. En geloof ons, die moet je zien.

Met de billen bloot
Jan en Ish zijn zojuist aangekomen in Zaporizhja waar een Kozakkengemeenschap van vroeger is nagebouwd. Jan probeert direct een paar moves en komt er achter waarom de Kozakken van die wijde broeken dragen. 


Moed of wanhoop?
De Kozakken staan bekend om hun moed. Maar zijn Ish en Jan wel moedig genoeg om als echte Kozakken te dansen? Om daar achter te komen wordt Ish aan een testje onderworpen waarbij het hem bijna dun door de broek loopt.


Nazdrovje (Proost)
Hopak leraar Olexandr heeft Jan en Ish uitgenodigd bij hem thuis om te eten en te drinken. In Oekraïne kijken ze niet op een glaasje Wodka meer of minder tijdens het eten. Hoewel, minder dan drie wodkaatjes meedrinken wordt, helaas voor Jan, gezien als een belediging voor de gastheer.  


Jan, de onderbroekenman
Omdat we zo van de onderbroekenlol zijn, konden we je deze niet onthouden. Alsjeblieft, Jan die uit zijn broek scheurt. Alweer.Alles is hopak
Wist je dat ballet en breakdance dezelfde oorsprong hebben? Nou, Jan en Ish ook niet, maar volgens hun dansleraar is ongeveer elke move een afgeleide van zijn geliefde hopak.


Wil je de hele aflevering van Dance Around the World in Oekraïne zien? Bekijk ‘m hier