• Sites

3 op Reis Artikelen

  • Artikel

Suzhou is het Venetië van China

Denk je aan gondels, dan denk je … in ieder geval níet aan Azië! Toch varen deze sierlijke boten ook door oosterse wateren. En wel in de Chinese stad Suzhou, die bekend staat als het Venetië van het Oosten.

Lees meer
  • Artikel

De 4 highlights van Málaga

Deze op vijf na grootste stad van Spanje is er zeker een voor op je bucketlist. Málaga heeft een mengelmoes aan culturele bezienswaardigheden, prachtige zandstranden én een behoorlijke haven. Wij serveren je de highlights van deze bruisende stad!

Lees meer
  • Artikel

5 must sees in Riga

De hoofdstad van Letland serveert een ongelooflijk diverse mengelmoes van architecturale stijlen. Echt waar, de bouwkunsten gaan je oogbollen overuren laten draaien. Niet voor niks wordt de stad het Parijs van het oosten genoemd. Een citytrip naar...

Lees meer
  • Artikel

Deze route brengt je langs de gruwelijkste meren van Patagonië!

Het schijnt een van de mooiste routes van Argentinië te zijn: Ruta de los Siete Lagos. Deze Zeven Meren-route slingert door de meest ruwe plekken van Patagonië. Welke dat zijn? Je leest ’t hieronder!

Lees meer
  • Artikel

Afdwalen naar Santorini

Santorini op je netvlies? Dan denk je mogelijk aan een enorme emmer witte verf, een kleurenbom aan gevels en pittoreske steegjes. Wij trakteren je op de mooiste beelden van dit idyllische eiland in 3, 2, 1…

Lees meer
  • Artikel

Wegdroommateriaal 2.0: Nieuw-Caledonië

De archipel Nieuw-Caledonië kent alle – ja echt álle – tinten blauw, turquoise en groen. Deze eilandengroep is één en al paradijselijke schoonheid en behoort daarom op iedereens verlanglijst. En wel hierom…

Lees meer
  • Artikel

Het mooiste van Argentinië in 1 week!

Een overdosis aan rotsachtige landschappen, enorme zoutvlaktes en uitgestrekte wijngaarden. Zo vatten we deze roadtrip door Noord-Argentinië samen. Wat je hier écht niet mag overslaan? Check ‘t hieronder.

Lees meer
  • Artikel

Deze tropische parel wil je ontdekken!

Fernando de Noronha is de geheime parel van Brazilië. Deze archipel in de Atlantische Oceaan scoort zeer hoog als ’t gaat om natuurlijke schoonheid. Geloof ons: hier wil je sowieso een paar dagen vertoeven. En wij vertellen je waarom.

Lees meer
  • Artikel

Waarom je nog steeds paalvissers op Sri Lanka spot

Het plaatje van de paalvissers in Sri Lanka ken je misschien wel! Deze visserscultuur was ooit enorm populair op de stranden aan de kust van Galle. Hoe ‘t nu zit? Gaan we je vertellen.

Lees meer
  • Artikel

Déze Canadese steden wil je ontdekken

Bij Canada denk je natuurlijk aan gruwelijke landschappen en een XL-portie wildlife. Begrijpelijk. Maar Canada is meer dan dat! Wat dacht je namelijk van de waanzinnig levendige steden, zoals Toronto en Montreal? Juist. Deze wil je niet onthouden...

Lees meer