3LAB TV-week: wat heb ik gemist?

Omdat je nu eenmaal niet alles kunt kijken, zorgen wij er gewoon voor dat je hieronder alle 3LAB TV-week producties kunt zien.

Vrijdag 26 augustus

Infantilio
Aflevering 5 van de black comedy over de absurditeiten van het volwassen leven, nagespeeld door kinderen.


Men United
Maxim Hartman gaat naar Italië en Japan om reportages te maken over en met mannen. Hoe gaat het met ze? En kunnen we nog wat leren van ze? Zal wel niet! Deel 2.


Ben Ik Normaal?!
Een komische show vol discussie rondom de vraag wat normaal is in Nederland en wat niet. Roué Verveer schotelt twee teams grote en kleine dilemma's voor.


Muziek van de Straat
Dave en Arjan van The Kik gaan op zoek naar straatmuzikanten met wie ze een Nederlandse tophit voor een goed doel in een ander jasje steken.


Quickest Quiz
Snel is nooit snel genoeg. Jan Versteegh ontvangt elke werkdag drie kandidaten die worden uitgedaagd in vier razendsnelle rondes van één minuut.

Puberdagboek
We worden meegenomen in het vroegere puberbrein van een aantal dappere vrijwilligers, die als volwassenen voorlezen uit hun intieme schrijfsels. Gevisualiseerd met hilarische animaties. Als puber bleek Lisette Smeets al experimenteel ingesteld en erg volhardend. Geen slechte eigenschappen voor een toekomstig wetenschapper.


Jelte's One Man Show
Een eigen talkshow. Dat wil iedereen wel. Ook Jelte Sondij. Alleen kan hij de hulp van een heel programmateam voorlopig nog op zijn buik schrijven. Geen probleem voor Jelte, die doet gewoon alles in zijn eentje! In het nieuwe programma Jelte's One Man Show bedient hij zelf de camera, maakt hij zijn eigen gasten op, bedient hij het licht en doet hij - uiteraard - zelf de interviews. En dat wordt allemaal vastgelegd, vanaf het moment dat de gast aankomt tot het moment dat deze de studio weer verlaat.


Donderdag 25 augustus

Infantilio
Aflevering 4 van de black comedy over de absurditeiten van het volwassen leven, nagespeeld door kinderen.


Men United
Maxim Hartman gaat naar Italië en Japan om reportages te maken over en met mannen. Hoe gaat het met ze? En kunnen we nog wat leren van ze? Zal wel niet! Deel 1.


Lieve Buren
Maral gaat samen met haar familie terug naar Moerkapelle, het dorp waar zij in 1993 met open armen werden ontvangen, nadat ze uit Iran vluchtten. Ze vraagt zich af of het anders zou zijn geweest als ze niet in de jaren negentig, maar nu naar Nederland was gevlucht.


Bed Bad Brood
Omdat de vluchtelingenstroom toeneemt en de onmacht van Europa om hier op een humane manier mee om te gaan net zo hard groeit, besloten Kurt Platvoet en Jan Verdijk dat het de hoogste tijd was hier een scherpe comedy over te maken. Want dat heeft het debat nodig, een frisse blik die laat zien wat voor absurde vormen het leven van een vluchteling in Europa kan aannemen.


Puberdagboek
We worden meegenomen in het vroegere puberbrein van een aantal dappere vrijwilligers, die als volwassenen voorlezen uit hun intieme schrijfsels. Gevisualiseerd met hilarische animaties. Dit dagboek is van journaliste/schrijfster Alma Mathijsen. Al is het meer een liefdesboek dan een dagboek. De ene na de andere jongen komt voorbij.


Stop Acting Now
Ter afsluiting van hun maatschappelijk geëngageerde project The New Forest maakte het Rotterdamse theatercollectief Wunderbaum een film waarin de groep stopt met acteren en overgaat tot écht handelen.

Woensdag 24 augustus

Infantilio
Aflevering 3 van de black comedy over de absurditeiten van het volwassen leven, nagespeeld door kinderen.

Een Vakantie Om Nooit Te Vergeten
Jan Smit reist met een groep jonge mensen terug naar Duisburg in Duitsland. In de zomer van 2010 werd daar de Loveparade gehouden. Wat een groot feest had moeten worden eindigt die dag in een enorm drama. Honderden bezoekers komen bij de ingang van het festivalterrein in de verdrukking. Er vallen 21 doden en minstens 600 gewonden. Ivo, Sander, Leanne en Marianne uit Gelderland stonden er middenin...


Hunting The Stars
Yes-R gaat met André Hazes jr. op zoek naar André's grote idool, Sylvester Stallone. En zij schuwen geen enkel middel om 'Sly' te vinden.


Danny Laat Niet Los
Danny Ghosen neemt het op voor de gewone burger die om wat voor reden dan ook is benadeeld door een bedrijf, instelling of overheid en die Danny's hulp nodig heeft om het probleem op te lossen.


Quickest Quiz
Snel is nooit snel genoeg. Jan Versteegh ontvangt elke werkdag drie kandidaten die worden uitgedaagd in vier razendsnelle rondes van één minuut.


Puberdagboek
We worden meegenomen in het vroegere puberbrein van een aantal dappere vrijwilligers, die als volwassenen voorlezen uit hun intieme schrijfsels. Gevisualiseerd met hilarische animaties. Dit dagboek is van journalist/schrijfster Caroline van Keeken. Zij staat voor lastige schoolkeuzes en zoekt verkering. Maar wie?


Jelte's One Man Show
In deze One Man Show bedient Jelte zelf de camera, maakt hij de gasten op, bedient hij het licht en doet hij uiteraard zelf de interviews. Te gast is voormalig turnster Verona van de Leur


Dinsdag 23 augustus

Infantilio
Aflevering 2 van de black comedy over de absurditeiten van het volwassen leven, nagespeeld door kinderen.


The Boy Next Door
In dit datingprogramma wordt een vrouw gevolgd die exact 24 uur de tijd krijgt om (hopelijk) haar droomman te vinden. Deze intense zoektocht speelt zich af binnen een cirkelvormige studio met daarin drie kamers. Bij elke kamer hoort een zorgvuldig geselecteerde man. De dame kan van kamer naar kamer en beslist zelf bij wie ze thee drinkt, dineert of slaapt. Ze kan één keer iemand wisselen voor een nieuwe man en na 24 uur maakt ze bekend wie haar uitverkoren man is. Deze heeft echter het laatste woord en bepaalt of er uiteindelijk sprake is van een match.


Cupida's
Geraldine, Gwen, Linda en Emma bundelen hun krachten om liefdeswensen uit te laten komen. Humoristische speeddates, ongemakkelijke liefdesverklaringen en verrassende love matches: deze BNN babes staan klaar om te helpen!


Hoe Word Ik Rijk
Martijn en Niels, bekend van het YouTube kanaal 'de gierige gasten', onderzoeken wat er voor nodig is om een succesvol ondernemer te worden en het grote geld binnen te slepen. In een poging dat ene gat in de markt te vinden, laten ze zich inspireren door geslaagde zakenmensen die ze ook met raad en daad bij zullen staan. In de tussentijd dompelen ze zich onder in de wereld van de rich and famous om alvast te wennen aan hun toekomstige levensstijl en te testen of ze er überhaupt wel tussen passen!


Puberdagboek
We worden meegenomen in het vroegere puberbrein van een aantal dappere vrijwilligers, die als volwassenen voorlezen uit hun intieme schrijfsels. Gevisualiseerd met hilarische animaties. Dit dagboek is van scenarioschrijver Willem Bosch, die er een losbandig tienerleven op na houdt. Hij smokkelt o.a. drank mee naar school (en wordt daarbij betrapt) en is druk bezig met het ontdekken van meisjes en seks.


Greenroom
Het hele jaar door zijn er verse en experimentele video's van jonge makers te bekijken op de website van 3Lab. Deze week worden de video's ook uitgeserveerd op tv en praat Jan Versteegh in Greenroom voor- en achteraf met de makers.


Parnassus
Twee snackbars tegenover elkaar in oud zuid. Concurrentie. Ze haten elkaar. Midden in deze verstikkende strijd ontmoet het hoofdpersonage Jonas een meisje genaamd Linde. Een drama vol liefde en haat, gebaseerd op het eeuwenoude Romeo en Julia. Het regiedebuut van Robin Boissevain.


Maandag 22 augustus

Infantilio
Aflevering 1 van de black comedy over de absurditeiten van het volwassen leven, nagespeeld door kinderen.

Neem Je Zwemspullen Mee
Zowel Pepijn Gunneweg als Klaas van Eerden vormen een team met een andere BN'er. Ze nemen in een theaterzaal plaats op hun eigen bank vanwaar ze verschillende spellen spelen.


Dance Around The World
Dans verbindt mensen en culturen. Goede vrienden en nog betere dansers Jan Kooijman en Ish Ait Hamou gaan op zoek naar de ziel van de Zulu krijgersdans, oftewel de Indlamu. Jan en Ish gaan op reis naar Zuid-Afrika om daar bij een inheemse Zulustam de dans eigen te maken en zo meer te leren over de cultuur. Worden ze voldoende Zulu om de dans ten overstaan van het hele dorp goed uit te voeren?


Roze Bril
De werkloze, gokverslaafde Bram woont in een vervuilde caravan, zit diep in de schulden en raakt steeds verder in de problemen. Om de harde werkelijkheid te ontvluchten, draagt hij altijd een Virtual-Reality-bril, die hem een fraaie blik geeft op de wereld. Bram leeft in een virtuele fantasiewereld. Als hij tijdens een gedwongen groepstherapie zijn vrouwelijke evenbeeld tegenkomt, wordt het hem langzaam duidelijk dat hij de realiteit onder ogen moet zien.


Puberdagboek
We worden meegenomen in het vroegere puberbrein van een aantal dappere vrijwilligers, die als volwassenen voorlezen uit hun intieme schrijfsels. Gevisualiseerd met hilarische animaties. Dit dagboek is van actrice Markoesa Hamer. Zij was vroeger het braafste meisje van de klas, maar ook een echte puber die ruzie maakte met haar ouders, zich zorgen maakte over haar bigga ass en verliefd was op Sander.


Greenroom
Het hele jaar door zijn er verse en experimentele video's van jonge makers te bekijken op de website van 3Lab. Deze week worden de video's ook uitgeserveerd op tv en praat Jan Versteegh voor- en achteraf met de makers.


Jelte's One Man Show
In deze One Man Show bedient Jelte zelf de camera, maakt hij de gasten op, bedient hij het licht en doet hij uiteraard zelf de interviews. Te gast is rapper Ronnie Flex.3LAB: Naast 3LAB-week op NPO 3 worden op het platform regelmatig nieuwe video’s en series gelanceerd, gemaakt door talentvolle programmamakers.