6:15
21-04
aflevering

3Lab: Sugarfree gaat mannen testen

James Brown zong ooit in één van zijn grootste hits 'this is a man's world'. Hij had duidelijk nog nooit van Sugarfree gehoord!

Iris, Hila en Dilem, drie pittige meiden die niet op hun mondje gevallen zijn, gaan er in Sugarfree met de verborgen camera opuit met maar één doel; het testen van hun mannelijke medemens.

De rollen omgedraaid
Op internet zijn honderden, zo niet duizenden video’s te vinden waarin jongens vrouwen onderwerpen aan social experiments. Met Sugarfree worden de rollen dus omgedraaid! Wekelijks zal het trio de Nederlandse man aan de tand voelen, uitdagen en testen op bepaalde vooroordelen, door middel van grappige en confronterende social experiments.

Prangende vragen over mannen
Hoe reageren mannen als zij worden versierd met een superfoute openingszin? Of wat als ze opeens worden nageroepen op straat, het zogeheten fenomeen “catcalling”? En wat is er waar van het feit dat Nederlandse mannen volgens onderzoek van een pornowebsite het liefst naar MILF’s kijken?

In Sugarfree worden alle prangende vragen over mannen beantwoord!


Sugarfree, elke zondagavond op NPO 3. Sugarfree is gelanceerd via 3Lab. Naast de 3Lab TV-week op NPO 3 worden op het platform regelmatig nieuwe video’s en series gelanceerd, gemaakt door talentvolle programmamakers.