3LAB: No Likes Show strijdt tegen social media

Kunnen we nog wel zonder social media? Als we Joram Kaat mogen geloven is zelfs 500 euro niet genoeg om onze online identiteit op te geven.

LIKE me! TAG me!! DEEL me!!! In de absurdistische No Likes Show strijdt Joram Kaat tegen social media en gaan ze op zoek naar personen en onderwerpen die buiten de likes vallen. Joram komt in opstand tegen de like-cultuur die Nederlandse jongeren in haar greep houdt. Het gevoel dat je pas meetelt als jouw leven wordt geliked door je online vrienden. Dat je maaltijd pas compleet is, wanneer je het bord eten met een perfect fotootje wereldkundig hebt gemaakt. Dankzij de No Likes Squad wist Joram te ontsnappen uit het net van de sociale media. En nu is het zijn missie om ook anderen te helpen ontsnappen.

Online of cash?
Op straat neemt Joram de proef op de som: Al je accounts wissen in ruil voor 500 euro cash? No way! Daarom is het is tijd voor keiharde actie. Met in de hoofdrol ons voedsel dat wraak neemt op fotograferende eters. Vind ik leuk? Welnee. De No Likes Show is een indringend verslag van de oneerlijke strijd tegen de likes. Vergeet vooral niet om na het kijken NIET te liken.


No Likes Show, elke zondagavond op NPO 3. No Likes Show is gelanceerd via 3Lab. Naast de 3Lab TV-week op NPO 3 worden op het platform regelmatig nieuwe video’s en series gelanceerd, gemaakt door talentvolle programmamakers.