3LAB is begonnen

Van 10 t/m 14 augustus is het 3LAB week op NPO3!

3LAB is de plek voor nieuwe verfrissende programma’s. Dat klinkt erg breed. En dat is het ook! De hele week zie je vernieuwende en experimentele programma's op NPO3. Beginnende makers krijgen de kans om hun werk te laten zien aan het grote publiek.

Green Room
De hele week kun je dus kijken naar nieuwe televisieprogramma's. Maar wie zijn de makers? Hoe is het programma tot stand gekomen? En wat voor invloed heeft 3LAB op de carrière van deze makers? Deze vragen worden allemaal beantwoord in de Green Room. Elke avond worden nieuwe programma's uitgezonden en de makers, of acteurs van dat programma zitten in de Green Room om hier meer over te vertellen. Ook komen er oude 3LAB talenten langs, zoals Tijl Beckand en Tim Hoffman. Hun programma werd een succes door 3LAB en zij weten dus als geen ander wat voor effect 3LAB op je carrière heeft. 

Wat is jouw mening?
Door 3LAB krijgen programma's van beginnende makers een podium. Maar of het een succes wordt is nog niet bekend. Laat weten wat jij van het programma vindt. Dit kun je doen door mee te praten op Twitter tijdens de uitzendingen met #3LAB of door te stemmen op onze website: npo3.nl/3lab

Stemmen
Maar hoe gaat het stemmen dan in zijn werk? Simpel! Maakt een account aan op mijnnpo.nl en stem via npo3.nl/3lab op jouw favoriete programma. Je kunt pas stemmen op een programma nadat deze is uitgezonden op televisie.