Birthday suits carousel medium 1497458658
8:15

3LAB: naakt en zonder geld door Zuid Amerika trekken

Uit het 3LAB is weer een mooi programma komen opborrelen: Birthday Suits. Twee broertjes die op bijzondere wijze Zuid Amerika door trekken.

Slechts bepakt met 1000 Birthdaysuit T-shirts staan de gebroeders Baltissen naakt in de brandende zon in Santiago, Chili. Dit is het begin van een groots avontuur. Gaat het de mannen lukken om kleding, onderdak eten en vervoer te ruilen? Of slapen ze de eerste dag al op straat?

Aflevering 2
Het leven van een reiziger zonder geld gaat niet altijd over rozen. De mannen zijn al een aantal weken onderweg en dat begint soms zijn tol te eisen. Een nachtje daklozenopvang hakt er in, maar het laat ze toch weer inzien dat het leven in Nederland toch wel een paradijsje is. Een meningsverschilletje zal er toch niet voor zorgen dat deze 2 hechte broeders de handdoek in de ring gooien?


Aflevering 3
Uit een vliegtuig springen voor een Birthdaysuit T-shirt, De aller ALLER mooiste watervallen op de wereld bekijken voor een Birthdaysuit T-shirt. De mannen hebben hun pijlen even gericht op iets anders dan hun lullige ruzie. Maar komt het wel weer goed?

Aflevering 4
In aflevering 4 gaat het HELEMAAL MIS. Na 2 maanden lang rondzwerven door Zuid-Amerika staan de mannen voor een grote opgave, “El Chaco”. Een oerwoud gebied tussen Paraguay en Bolivia. Vogelspinnen, cheeta’s, geesten van overleden soldaten en sprinkhanen en muggen zo groot als een olifant tegen het lijf lopen is de normaalste zaak hier. Lukt het om er doorheen te liften? En waar zijn de spullen gebleven?

Aflevering 5
Een pistool op je hoofd en heel je hebben en houden moeten afgeven. De schrik zit er goed in. De mannen zitten op de helft van hun avontuur maar de gebroeders Baltissen zijn uit “El Chaco” hout gesneden en ze laten zich niet tegenhouden. En dat wordt beloond, want ze worden ontvangen door een heel HEEL bijzondere gastheer.


Birthday Suits, elke zondagavond op NPO 3. Birthday Suits is gelanceerd via 3Lab. Naast de 3Lab TV-week op NPO 3 worden op het platform regelmatig nieuwe video’s en series gelanceerd, gemaakt door talentvolle programmamakers.