10-08

3LAB: DIP

Teun heeft het goed voor elkaar, althans dat vindt hij. Het wordt lastig de schijn op te bijven houden als zijn leven een wending krijgt.

Teun is een young professional met gezonde ambities en net iets te weinig zelfkennis. Hij heeft het goed voor elkaar vindt hij zelf. Teun maakt zich op voor een functioneringsgesprek en ziet zijn bonus en vaste aanstelling slechts als een formaliteit. Daarnaast staat Teun op het punt om zijn vriendin Imke te vragen bij hem in te trekken in zijn gloednieuwe huurwoning. Als zijn ouders Teun en Imke onverwachts mee uit eten nemen, blijkt dat het leven van Teun een wending krijgt die hij niet had voorzien en wordt het lastig om de schijn op te houden, zelfs op Facebook. DIP is een productie van BNN.

Bekijk alles van 3LAB
Tijdens de 3LAB week zie je een week lang nieuwe programma's. Welk programma jij het beste vindt, kun je laten weten door te stemmen. Heb je zelf een briljant programma-idee, meld je aan als maker en wie weet is jouw programma binnenkort op NPO 3. Alle programma's, previews en beoordelingen vind je op: npo3.nl/3lab

3LAB - DIP, maandag 10 augustus, 21.35 uur, BNN, NPO 3