31:15
Gezien
4
14-08

3LAB: Club 27

Art Rooijakkers duikt in de wereld van Amy Winehouse. In Londen praat hij met familieleden en vrienden van de overleden zangeres.

In de Club 27 van AVROTROS hoopt Art Rooijakkers antwoorden te vinden op al zijn vragen over de dood van Amy Winehouse. Had het voorkomen kunnen worden? Was het opzet of een ongeluk? En wat heeft die magische leeftijd, 27, met haar dood te maken? Amy Winehouse werd vier jaar geleden levenloos aangetroffen in haar appartement in London. De jazz- en soulzangeres zou zijn gestorven aan de gevolgen van alcoholmisbruik. In de special komen onder anderen Amy's moeder Janis Winehouse, tattoo artiest en goede vriend Henry Hate en BBC-muziekjournalist Lou Thomas aan het woord.

Bekijk alles van 3LAB

Tijdens de 3LAB week zie je een week lang nieuwe programma's. Welk programma jij het beste vindt, kun je laten weten door te stemmen. Heb je zelf een briljant programma-idee, meld je aan als maker en wie weet is jouw programma binnenkort op NPO 3. Alle programma's, previews en beoordelingen vind je op: npo3.nl/3lab

3LAB - Club 27, vrijdag 14 augustus, 20.45 uur, AVROTROS, NPO 3