09-11

3 op Reis Midweek vult jouw bucket-list

Sahil was 't luxe-paardje in de Méditerranée. En Lex zet 'n bucketlistwaardig plekje in het zonnetje. Dus: bucketlist in de aanslag! En go!

Het eind van de week is weer in zicht. Dat is mooi, want dat betekent dat het tijd is voor de terug-vooruit-blik-in-een. Jawel! 

Chillen in de Méditerranée

Sahil vond het maar al te leuk in de Méditerranée. Massages... een 4D-bioscoop, allerlei chille voorzieningen op dat enorme cruise-ship. Ook al was cruisen niet helemaal zijn ding, dat luxe-leventje stond 'm wel aan. Zijn woorden? "Van pizzabezorger... naar dit!"

Sahil eist ijs-schep-les 

En ondertussen meerde hij ook af en toe aan op het platteland om hier het Méditerraanse leven te beproeven. En dat betekent natuurlijk: eten. En dan vooral ijsjes.

Confession Time voor Lex

Lex is in Bordeaux. Waarom? Hij wil laten zien dat de stad én de streek absoluut bucketlistwaardig is. Het spotlicht gaat aan. En daarom moet Lex er maar aan geloven... hij moet lekkere streekbiertjes gaan drinken. Daar word je toch blij van! Maar dat blijkt voor Lex toch anders te zitten...

Wijn uit de boom kijken

Verder gaat Lex ook de wijn uit de boom kijken in Frankrijk. Je denkt nu: "Wat? Huh. Wijn uit de boom?" Ja. Je zult 't maar moeten geloven én aankomende week moeten gaan kijken naar wat dit dan precies inhoudt. Sorry. Kan niet anders.

Midweek: alleen voor winnaars

En verder 'ff een korte mededeling: je kunt deze zondag meedoen aan een winactie op de Instagram van 3 op Reis Midweek. 12 november dus. Hartstikke tof natuurlijk! Wat moet je doen? Raad het thema van de week van Lex. Je doet mee door te reageren op de post (die op zondag verschijnt) op Instagram. Succes!


Voor de echte planners: 3 op Reis Midweek zie je iedere werkdag om 19.50 bij BNNVARA op NPO3.