23-11

3 op Reis Midweek: Steden voor Koning(inn)en

Maurice roadtripte langs drie Marokkaanse koningssteden. In. Een. Oude. Mercedes. En Emma zoekt een wel heel toffe stad op. Maar welke?

Deze week (en vanavond weer!) heb je kunnen smullen van Maurice z'n mooie schaterlach, 't Marokkaanse landschap en wat steden voor koning(inn)en. Yes. En maandag is alweer de beurt aan Emma. Tikkie. Jij bent 'm! Ik presenteer u: de vooruit-terug-blik-in-een!

(Road)trippen in Marokko

Tijdens zijn roadtrip door enkele koningssteden, in een oude Mercedes, kon Maurice het niet laten om de cultuur op z'n 'typisch Marokkaans' te verkennen.

Dit is voor alle foodies in Nederland

In Marokko moet je goed en lekker eten. En voor sommigen wordt die Marokkaanse zoete verleiding dan toch wel iets te groot. Ja toch, Maurice?

Maroc, je t'aime!

Een week vol Marokkaanse gastvrijheid, mooi weer en oogverblindende steden. Dat was de roadtrip van Maurice. Maurice is dan ook wel 'n klein beetje verliefd geworden op dit goddelijke land.

Winnen doe je bij... 3 op Reis Midweek

Emma gaat voor ons op zoek naar lege gebouwen, cultuur, geschiedenis en kunst. Ze gaat naar een... Urban Jungle. Om daar een Urban Jane uit te hangen. Maar in welke... Raad jij de stad? 

Denk jij nu: "Joh, makkie! Pfff..."? Ga dan even snel naar de Instagram van 3 op Reis Midweek om mee te doen aan de winactie. Hier reageer je dan onder dit filmpje. En that's all! Zo maak je dus kans op de stadsgids van deze Urban Jungle. 


Elke werkdag vullen wij je bucket-list aan met 3 op Reis Midweek: 19.50 bij BNNVARA op NPO3.