16-11

3 op Reis Midweek: Maakt mannendromen waar!

Lex maakt zijn belofte waar en zet Bordeaux op ieders bucketlist. En Maurice z'n roadtrip-droom gaat in vervulling! Maar waar?

De week van Lex is ten einde en de week van Maurice is in zicht. Dat kan maar één ding betekenen: hierrrr is... de terug-vooruit-blik-in-een.

Bordeaux = bucketlistproof

Lex bezoekt de underdog Bordeaux om deze stad en de streek eens even flink in het zonnetje te zetten. Want de stad, die nu nog niet 'n enorme trekpleister is, is absoluut bucketlist-waardig. En om je daarvan te overtuigen bezoekt Lex 'n echte wijnchapeau, waar hij de wijnen op 'n wel heel bijzondere manier mag proberen.

Lex Peddelprins?

Ook mag Lex kanoën door 'n ontzettend mooi natuurgebied in de streek. Leuk en aardig. Maar dan moet je wel goed peddelen. Lex. Peddelen.

O MY GOD, YES!

Op reis gaan doet Lex geheel in stijl. Of toch niet?

Roadtrippen met Maurice

Maurice gaat op roadtrip. En dat vind 'ie hartstikke leuk, want hij mag dit, in stijl, in een oude Mercedes. Hij bezoekt enkele koningssteden en een oude filmset uit je jaren '40. Probeert wat culturele verschijnselen uit. Gaat op een bootje varen. En gaat op religieus pad. In welk land is deze beste vent dan? 

Denk jij dat je 't weet? Doe dan mee aan de Instagram-winactie van 3 op Reis Midweek!


Elke werkdag droom je weg met 3 op Reis Midweek: 19.50 bij BNNVARA op NPO3.